Artan

313,50 10 18:10
116,60 10 18:10
302,50 10 18:10
1,65 10 18:10
17,18 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

63,45 -10 18:10
170,10 -10 18:10
105,70 -9.97 18:10
91,30 -9.96 18:10
2,45 -9.59 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.964.740.488,98 18:10
7.539.519.803,25 18:10
7.007.974.402,66 18:10
6.485.553.808,86 18:10
6.227.090.826,13 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 69/70 İlkİlk ... 195967686970 SonSon
Arama sonucu : 554 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

1. Yine almışlar nasdaq +2

Maalesef bunlar her shortu patlatmak için varlar

2.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Yine almışlar nasdaq +2

Maalesef bunlar her shortu patlatmak için varlar
    Bir tek bistin shortlarını patlatamıyorlar Tuncer Hocam

3.  Alıntı Originally Posted by smartinvestor Yazıyı Oku
    Bir tek bistin shortlarını patlatamıyorlar Tuncer Hocam
    Yooo

Bizde de böyle tekelleşmiş çete dışında short açan birikirse atom bombası düşse yine de alırlar

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    borsalarda tek gerçek budur... ayakta alkışlarım

paralarının değer kaybetmemesi..
    bakın BİST üçün gerçek bir makro, temel değerlendirme ;

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Ben uzun zamandır yatırım portföyümde Türk borsasından hisse bulundurmuyorum.Çünkü:

-Türk borsasında gerçek anlamda bir teknoloji hissesi yok.Yani kısa zamanda hem ciro hem kar anlamda hızla büyüyebilecek potansiyelde bir şirket yok.

-Küresel ölçekte marka değeri olan ,küresel ölçekte üretim ve dağıtımı olan yüksek katma değer üreten bir şirket yok.

-Dünyada ilk defa olarak ;herhangi bir sektörde icat,buluş,innovasyon yapıp,bunu yüksek karlılığa tahvil edebilen bir şirket yok.

-Kurumsal olarak iyi yönetilen, verimli iş modeli olan , karlılığı yüksek, yatırım yapmaya uygun şirketlerin sayısının son derece az olduğu enflasyon muhasebesinin uygulanmasıyla ortaya çıktığı görülmüş olundu.

-Düzenleyici kurumlar görevini yapmıyor.Şeffaflık yok ,borsamızın ilk zamanlarında daha fazla açıklık vardı,hangi hissede kim ne yapmış anlık görülebiliyordu,borsa yönetimi burada büyüklerin isteğiyle karartma yaptı,garanti bankasının saniye endeksi gibi anlık bilgi görüntülenen ve işlem yapılan platformları kaldırıldı.Her türlü spekülasyon ve manipülasyon borsamıza egemen oldu.Borsamız küçük yatırımcıların birikimlerinin büyük oyunculara akmasını sağlayan bir platforma döndü.

Ama becerebilen;yatırım amaçlı olmasa da ,trade amaçlı olarak borsada al-sat işlemi yapabilir.Ama bu çok az sayıda kişinin becerebileceği bir iş oluyor ve bunu denemek isteyenler genellikle büyük oyunculara yem oluyorlar.

5. Bist temel ve teknik olarak bir süredir yukarı sinyaller üretiyor
    Akepem topyekun düşüş pozisyonda , yarattığı kriz kaoslar yanında birçok suni olumsuz haber de gönderiyor baskı icin
    Bist bundan kurtulamiyor
    Kurtulur mu

Zor
    Mesela yarın yine 2 3 milyar satacak olmayan hisselerinde aylardır yıllardır olduğu gibi

Güzel bir rant alanı oluşturdular

6. Kilicdarin dünkü videosunu herkes izlemiştir
    2023 de diğer köyde tayyibe karşı 1 kişi kaybedecek ve o kişi de ne yapıp edip kendini aday gösterecek demiştim
    Hatta seccadeye bilerek bastığını soylemistim

Kuzu kilicdar doğru aday kazanacak tek aday demişti topic külliyen mee mee diyordu

Kilicdar dün dedi ki ne olur yalvarırım artık beni partinin başına ata
    Ne dersen evet diyeceğim sözünden cikmayacagim

Ne kadar kolay kandırılan bir millet

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=642

Herkes bu sayfadan itibaren topiği iyice okusun bu yazılar yazıldığında Ağustos 2024 ASELS 56 Lira sonra 220 lira oldu. Hisse net yönetimi de iyi okusun. İnsan bu hayatta önce kendisine bakacak başkasına değil. Bu topicte atıp tutup unutmak yok adamın önüne koyuverirler sonra. Hisse net yönetimini de o zamanlar çok uyardım sadece siyasi kin kusma üzerine atmasyon yapanlar buradaki yatırımcılara büyük zarar veriyor dedim uyardım. Ben bir yere kaybolmadım muhatap olmak istemedim çünkü sonuçta ortada.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=135

Bir de bu sayfadan sonra benim yorumlarımı okuyun. Hisse net yönetimi de iyi okusun. Hisse 23-24 % 100 bedelsiz verdi 12 lira deyin hisse 220 gördü bugün hala 184. Tarih Haziran 2022 grafikte fiyat hareketine ben o yazıları yazdıktan sonra ne olmuş iyi bakın.

Biri de çıkıp desin ki Lunar yatırımcıyı korumaya çalışmak dışında ne yapmış? Bir sürü gereksiz insanla muhatap oldum bir sürü yalan yanlış itham altında kaldım. 220 olduğunda da bir kişi de çıkıp teşekkür etmedi. Ben zaten bunun için de yazmadım o yazıları. İçten gelen bir hayır duası alabildiysem bana yeter.

Ama bu topiclerde bazılarının yüzsüzlüğü beni benden alıyor.Biz bizim oralarda kömüş derisi deriz bu kişilerin yüzsüzlüğü karşısında.

Hisse net yönetimi de kusurabakmasın burada gereken adaleti bilenle atmasyon yapanı ayırt etmedikleri sürece benim gibiler buraya gelmez Hisse Net te o eski şaşalı günlerini mum ışığında arar. Bilgi ise bilgi bende ben niye muhatap olayım ki burada kömüş derisi gibi yüzü olanlarla. Yüzsüz olanlarla.

Çok daha fazla katkım olabilecekken yazacaklarımın 20 de birini bile yazmıyorum bu topiclerde 2024 haziranında ara verdiğimden bu zamana. Haklı olduğumda yukarıda topiclerde bariz olarak açık.

Bu yazım içinde burada iyi niyetle yazı yazan bilgi paylaşan ve bu topiclerde benden çok daha fazla katkısı olan insanlardan da özür dilerim. Umarım yanlış anlaşılmam. Özellikle bu iş ego kaldırmaz.Yazım kesinlikle ego için yazılmış bir yazı değil. Artık sıtkım sıyrıldı bu topiclerde bazılarına tanınan sonsuz özgürlükten.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 14:18.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Bu akoglan 2 yıl önce yükseliş yeni başladı bunlar daha birsey degil diyerek vob topicinde geziniyordu

Bankofakp hisselerin içinden geçecek hisse taşımayın diyerek vob dan tokatlayıp gönderdim

Sonra hisse topiclerine dadandı tek tel gezinip gaz veriyordu

Bir iki topicte yakaladım

Yine klasik tokatlayıp gönderdim

Hisseler cakilmaya başladı 2 yildir çok aşağısında olanlar var taşıma maliyeti dolar enf bazlı kayıp korkunç yerlerde

Bu akoglan tam 1.5 yıl foruma giremedi

Tam 1.5 yıl çok sağlam küfürler yedin akoglan topiclerde çok andılar seni

Yazıyla birbucukyil kayboldu ortadan

Sayfa 69/70 İlkİlk ... 195967686970 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •