Originally Posted by
D83
Bu akoglan 2 yıl önce yükseliş yeni başladı bunlar daha birsey degil diyerek vob topicinde geziniyordu
Bankofakp hisselerin içinden geçecek hisse taşımayın diyerek vob dan tokatlayıp gönderdim
Sonra hisse topiclerine dadandı tek tel gezinip gaz veriyordu
Bir iki topicte yakaladım
Yine klasik tokatlayıp gönderdim
Hisseler cakilmaya başladı 2 yildir çok aşağısında olanlar var taşıma maliyeti dolar enf bazlı kayıp korkunç yerlerde
Bu akoglan tam 1.5 yıl foruma giremedi
Tam 1.5 yıl çok sağlam küfürler yedin akoglan topiclerde çok andılar seni
Yazıyla birbucukyil kayboldu ortadan

Ben akoğlan değilsem tüm akoğlanlar senin üzerinden geçsin mi? Bakalım şimdi de gülebilecek misin?
Ya sen ne karektersiz bir insansın ya. Allahtan arşiv denen bir şey var. Eminim normal yaşantında çevrende bir tane insan yoktur senin.
Sor bakalım Ayhan Başkana ne diyor. Belki dünyadan bir haber olduğunu kavrarsın....
Bak bir 666 vardı kaçtı gitti sanmaki senin peşini bırakacağım esas şu piyasa ile işim bitsin benden ondan sonra kork ondan sonra sırf seninle uğraşmak için buralarda olacağım.Ben senin gibi boş adam değilim herşeyin zamanı var o günü bekle.Ama ağlama o gün.
Bak bu saatten sonra özür dilesende ben senin üstünü çizdim.Günü vakti zamanı geldiğinde seninle görüşeceğiz.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri