bir zamanlar bir abi, benim malikanenin ağır giderleri frotonun temettüsüyle dönüyor diyordu, nereden nereye. şimdi vites kolları.
bir zamanlar bir abi, benim malikanenin ağır giderleri frotonun temettüsüyle dönüyor diyordu, nereden nereye. şimdi vites kolları.
Ha gayret, yıllık hasılatı 14 milyar euro olan FROTO nun borsadaki değeri (7 milyar euro), yıllık hasılatı 60 milyar euro olan Renault un borsa değerini (10 milyar euro) yakında sollar çünkü FROTO muhteşem bir şirket. Diğerleri tü kaka.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
EREGL de olduğu gibi FROTO arazisinde de altın bulurlar belki.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
Kıymetli yorumlarınız için teşekkür eder biz örselenmiş, hırpalanmış, yaralanmış, ütülmüş, öpülmüş, incinmiş Fort Odosan yatırımcılarına gelecek vaad eden hisselerden örnekler vermenizi, yol göstermenizi reca ederiz. Önemli olan yapıcı olmak, eleştiri yapmak kolay. Unutmayınız ki tarih hiçbir eleştirmenin heykelini dikmemiştir. Hep sanatçıların, bilim adamlarının, komutanların vs eyleme geçip yol gösterenlerin adı yazılmıştır.
Fort Odosan'da da Ben demiştim diyenler değil Ben şu kadar zamandır hissedeyim diyenlerin adı tarihin sayfalarına altın harflerle yazılmış, ons fiyatının rekor seviyede artmasıyla da adları daha da değerlennmiştir.
Ford hisse senedi performansı facia. Başlıkta Renault adı geçtiği için kabaca finansallarına baktım ve Ford Otosan'ın kar etme yeteneği olarak Renault a göre daha iyi oldugunu gordüm. 60 milyar euro ciro yapan firma çogunlukla hep zarar açıklamış.
Ford operasyonel anlamda bence çok iyi yönetilen bir kaç global araç firmasindan biri.
Yer İmleri