Ekonomist Tunç Şatıroğlu Türkiye'den taşındığını duyurdu
Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu YouTube kanalında yaptığı paylaşımda, Türkiye'den taşındığını duyurdu.Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu YouTube kanalında yaptığı paylaşımda, Türkiye'den taşındığını duyurdu.
Şatıroğlu, "Ben şu anda Dubai'deyim. Buraya yerleşmeye karar verdim. Buranın oturma iznini aldım. Geçen seyahatimde buradaki yasal prosedürleri, işlemleri tamamladım. Şu anda da bir ev kiraladım ve o kiraladığım evi de bugün teslim aldım. Daha önce geldiğimde kiralamıştım ama bana teslim edememişlerdi. Bugün sabahtan gittim aldım" dedi.
Tunç Şatıroğlu kimdir?
Tunç Şatıroğlu, İstanbul Alman Lisesinin bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun oldu.
ABDde New Hampshire Collegedan MBA ve MS Finance programlarını en yüksek not ortalamasıyla bitirdi.
TEB Ekonomi Araştırmalarında finansal analist olarak meslek hayatına başlayan Şatıroğlu, daha sonra finansal analiz ve portföy yönetimi alanlarında yazılım geliştirme projelerinde proje lideri olarak görev aldı.Danışman olarak bu alandaki faaliyetlerini sürdüren Şatıroğlu'nun Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzeyinde üç lisansı bulunuyor.
YouTube kanalında ekonomi videoları paylaşan Şatıroğlu evli ve bir çocuk babası.
https://www.ekonomim.com/gundem/unlu...-haberi-858740
Heeyyy Londralı ve ekibi parası olan/kafası çalışan göç edip giderse kimden VERGİ ALACAKSIN...
Saçmalamayı bırak....
Yer İmleri