Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Batman uğramış profile. Müzmin memurdu Batmanımız...Tabi hiç kimse emminin yerini tutamaz. Yerde yürüyen havada uçan her şeye çakacak gibi bir hali vardı emminin. Umarım ölmemiştir kendisi. Ayarı bozuktu ama iyi adamdı.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Bunlar hep akılsız insanlar,para hırsı hırsıza yaramış,yahu git işbankasına kaya gibi banka,nereden bulurlar böyle bankaları,bir arkadaşım var hala arap bankaların peşinde,akıl var mantık var neden gidersin böyle bankalara diyorum laf anlatamıyorum,ben o zaman dövizciydim o paraylan 5 katlı ev yapmıştım,2001 krizindede dövizciydim araba almıştım,ama dövizlerin yarısını zay ettim mesut yılmazın yüzünden,680 olan dolar 1200 olmuştu birden.
Bide banker kastelli olayı var,adam batmış tekrar hortlak gibi ortaya çıktı yine milleti kandırdı,kandırılanların içinde tanıdıklarım vardı düşmen peşine dedim peşinden iyi düdüklendiler....
Yer İmleri