Artan

49,66 9.96 11:01
41,54 9.95 10:57
260,00 9.94 11:01
282,00 9.94 11:01
240,10 8.74 11:02
Artan Hisseler

Azalan

96,30 -10 09:55
713,00 -9.97 11:01
277,00 -8.2 09:55
51,65 -6.09 11:01
51,20 -5.1 11:00
Azalan Hisseler

İşlem

7.780.549.368,40 11:02
6.950.444.039,94 11:02
6.794.683.565,14 11:02
4.476.214.084,80 11:02
2.919.595.388,00 11:02
Tüm Hisseler
Sayfa 765/765 İlkİlk ... 265665715755763764765
Arama sonucu : 6118 madde; 6,113 - 6,118 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Tevellüt kaç,bende yaş 71 sayılır,ozaman 75 varsın,bankaya rahmetli dedeminde katkısı vardır nede olsa ATAMIZIN korumasıydı,kurtuluş savaşında 5000 gönüllü alayımız vardı,2 alaydan oluşurdu 42-47--42 haymanada şehit düştü,47 ise afyonda orada kuzular gibi yatıyor şehitlikte,ülkenin tek şehitliğidir tamamı giresunluydu alayın,alay gönüllülerden oluşuyordu dünyada tektir,başındada osman ağa vardır,onunlan ailecek kan bağımız vardır,dedem Atamızın koruması olduğu için onu göndermemiş afyona,5000 kişiden geriye 350 kişi döndü,banka 1924 yılında kuruldu hindistanın katkılarıylan,Atamiz dedeme zenginsin seninde katkın olsun demiş,banka Atamızın katkılarıylan kurulduğu için %28.5 payı vardır,bu CHP denetimindedir,sadece isim olarak chp vardır,geliride TÜRK TARİH KURUMUNA AKTARILIR,bankadan chp'nin tek kuruş kazancı yoktur,RTE çok uğraştı bankayı kendisine bağlamak için yani bankaya çökmek için,chp üzerine yüklendi kör olasıca,neymiş dış yardım alıyor bahanesiylen,guya hindistan destek veriyormuş,partiler kanununa göre bir parti dış yardım alamaz vatan hainliğine girdiği için,bir mok yapamadı,oda şimdilik,çünkü 50 milyar dolar çok büyük para,her yere çöktü,çökerkende ülkede çöktü,neyse 52 yıllığım diye yazmışsınız bende özüne indim sadece,bankaya gelirse önce belirttiğim gibi yönetimi bebelerden oluşuyor,bilmiyorasınız sistemi elaman göndereyim dedi tınlamadılar bizim uzman kadromuz var dediler...
    Merhabalar siz benden bir yaş büyüksünüz. Yıllar ne ara böyle çabuk geçti. Eminim hiç kimse anlamamıştır. Tam olarak onsekiz yaşından itibaren hiç ara vermeden bu banka ile sınırlı konularda çalışıyorum. Garantici bankadır. Ama mevduat konusunda sektörün en gerisindedir. Fakat şube sayısnın fazla olması bir kolaylık. Bir gün Md.Yardımcısı'na sordum. Mudiye neden düşük oran veriyorsunuz? Cevap, Bizim kemik müşterimiz var. Oldu. Bu arada faal olarak başka bankalar ile de çalışıyorum. Ama işte bu göz ağrısı gibi bir şey. Benim bu son bahsettiğim olayda da tamamen kendilerini garantiye alma tavrıdır. Açık açık söyleyin de bizi salak yerine koymayın. Teknik arızaymış. Yıllarca bu işin içindeyiz. Neyse, üstadım size bol kazançlı sağlıklı günler diliyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ters repo yaptığında bankanın verdiği tahviller senin hesapta görüküyor mu görüküyor. Biz oha derken daha demenin anlamı yok your finans. Biz emminin talebeleriyiz, o ki masaya şeyini yani elini vurduğunda duvarlar şaaaak şaaaak diye inlerdi. Emmiden nasibini alamamışsın.
    Arkadaş iyi niyetle bilgisi dahilinde bir cevap yazmış. Siz de " your finans " " nasibini almamışsın " gibi yakışıksız ifadeler kullamışsınız Şurada yazan bir iki kişi var onları da bu tür davranışlarla küstürüyorsunuz. Konuya gelirsek PPF fonları topladıkları paraları kafalarına göre istedikleri yerlere yatıramaz. Bu SPK ile düzenlenmiş ve açık açık belirtilmiştir. PPF gidip hisse senedi alamaz. Yatırım araçları genellikle kısa vadeli bono,tahvil, repo gibi araçlara yatırırlar. Ama sizin belittiğiniz husus direkt değil de dolaylı yoldan böyle bir risk taşıyalabilir. Bilmiyorum. Onu da denetleyecek olan SPK'dır. Birisi ilgili kanunu bulup da şuraya koysa durum net anlaşılır.

3. myfinans dostum Banu Alkan'ın gençliğini hatırlar mısınız? Mis gibiydi mis...Fonlar da öyle...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4. Son olarak Tefas'ın sayfasına girip, orada portföy dağılımına baktığınız zaman portföyde neler var görülebilinir. Günceldir. " Portföy dağılımı " bilgi bildirimi bir ay geriden geliyor ama tefas'daki dağılım günceldir. Öyle biliyorum. Orada her şey görünüyor. Neden hisse yok?

5.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Son olarak Tefas'ın sayfasına girip, orada portföy dağılımına baktığınız zaman portföyde neler var görülebilinir. Günceldir. " Portföy dağılımı " bilgi bildirimi bir ay geriden geliyor ama tefas'daki dağılım günceldir. Öyle biliyorum. Orada her şey görünüyor. Neden hisse yok?
    Dün tefastaki sayfasına baktım yoktu ama garanti etrader uygulamasının ortaklar ekranında Teranın PPF si listelenmiş.
    Bi yerde var bi yerde yok. Var bi fırıldak

https://ibb.co/cKKRRMMN

6.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Son olarak Tefas'ın sayfasına girip, orada portföy dağılımına baktığınız zaman portföyde neler var görülebilinir. Günceldir. " Portföy dağılımı " bilgi bildirimi bir ay geriden geliyor ama tefas'daki dağılım günceldir. Öyle biliyorum. Orada her şey görünüyor. Neden hisse yok?
    Ayda bir güncellenir ve ters repo olarak geçer dostum. Deteylı açıklamayı myfinans üstada bırakıyorum. Emmi olsaydı şak diye anlatırdı...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Sayfa 765/765 İlkİlk ... 265665715755763764765

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •