Vallayi bu sitede ben de 1/2 1/3 1/4 gümüş aldım üstüne yattım diyeni duymadım daha.
Sanırım ki BTC ahaliye temiz bir eğitim vermiş,
duracaklar duracaklar bir kısımı 100$ bir kısımı 150$ bir kısım da 200$da boğaya ikna olacak.
Neyse üç yıl daha buralarda olacağız görünüyor yine oturur konuşuruz.
bu kulaklar neler duymadı? bana neler demediler? bu Forumda kimse bana destek çıkmadı! ama zaman beni haklı çıkardı, bana laf çakanlar ortada yok, benim harcayamacak kadar çok param oldu Elhamdülillah. hem de helal yoldan. kimsenin rızkını yemeden, çalmadan çırpmadan.
Altın pazarlamacısı, Gümüş pazarlamacısı, komplocu, komplo teorisyeni, teknik analiz bilmez, siyasal islamcı, 3. dünya savaşı destekçisi, BES pazarlamacısı.
neler nelerle suçlandım. karşılık beklemeden 2 senedir paylaştım. belki 3-5 kişinin hayır duasını alırım diye. tek beklentim buydu.
ama bizim insanımız kendine bedava faydası olanı sevmiyor, gerçekten kandırıp SİLKENİ seviyor, tekrar tekrar ve tekrar SİLKİYOR gerçekten dolandıranlar.
karşılıksız sevgi ve saygı ile sadece iyilik için bedava bilgi paylaşanı dövüyorlar buralarda.
Yer İmleri