Originally Posted by
bahriyeli
zdx ..Arzova'yı geç ..buna benzer bir ton yorumcu var aynı mihmale yakın ..konu Arzova değil banane heriften
burda konu milletin aklıyla bu denli alay etmeleri
herşeyden önce kendi aklımız fikrimiz takip ettiğimiz veriler var
0.87 ye sen inandın mı ? çocukmusunuz hiç mi piyasada dolaşmıyorunuz
Ben yalnız Allah'a inanıyorum. Kira enflasyonu ya da konut enflasyonu ne dersen artık NEbati işi yüzünden yaratıldı bu da sonsuza kadar gitmez. Boşver sen masal anlatanları. Bu da benim elimdeki malın ucuz olduğu gerçeğini değiştirmez. Dış seslere kulak kapatmazsan yaya kalırsın.
Benim işim açıklanan rakamı bilmek. Dön geriye 2-3 aydır bazı yazıları yazanların yazılarının alayı taca çıktı malını ucuza kaptıracak olana faydası yok.
Ben yaptığım analize bağlı kalıcam 11400 lü 261,5 USD li yazdığım analiz ne ise bu rakamlar dışında herşey yalan benim için. Teknik analizime sadık kalacağım.Kasaya masaya bol şanslar.
Bir de oyun değişeli çok oldu bank of ipteki cambaz. Adam DSTKF tabandı biraz önce enkdese etkisi eksi 21 puan şimdi katkı oldu +5 puan. Bu işler öyle bank of takip et piyasayı çöz işi bitti.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri