Artan

15,86 9.99 18:10
136,50 9.99 18:10
13,56 9.98 18:10
29,38 9.96 18:10
55,75 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

113,50 -9.99 18:10
36,06 -9.99 18:10
186,80 -9.98 18:10
253,50 -9.95 18:10
580,00 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.548.192.361,10 18:10
11.434.325.772,56 18:10
10.432.490.576,58 18:10
8.841.301.680,52 18:10
6.814.036.599,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 767/778 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777 ... SonSon
Arama sonucu : 6223 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop LXVIII

haziran 2025... pivot 9500

şimdi... pivot 10920

pala 5,5 ayda malının fiyatına % 15 zam yaptı.. ''benim malımın ederi bu'' dedi

yanlız zam temmuz-ağustosta yapıldı.

3,5 aydır 10920'deki pivotun altına geçişleri engelleyerek, ederini koruyup, tekrar bir daha zam yapmaya uğraşıyor

becerebilecek mi ?

bence HAYIR

zaten öyle birşey olsa, avaytardaki afilli ayuyu kaldırırız

dikkatinizi çektiyse saldırmıyoruz, kenardan izliyoruz...

pençeyi godummu amele sümüüü gibi yabuşturacağımız günlerde gelecek

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    çok hızlı değil çok yavaş olmak gerekiyor,..
    bu tür hızlara çıkabilmek için

1.o yönde bilgi sahibi olmak,(yazılım, proğlama v.s)
    2.bu yönde donanım sahibi olmak,
    3.borsa ile bu ikisini bütünleştirmek gerekiyor,..

bende ikiside yok, ben o halde çok yavaş olacağım,...yani hızın tam tersi
    ilaveten hızda artık mikro saniyelere doğru geçilmişşse diğer rakipler de de bu tür araçlar olacak ve sürekli gelişim halinde olacaklar,
    yani yarış arabalarının yarış yapmasından farksız,..

en önemli konu ise tahtayı kademeyi kim yapıyor, yani tuşa bastığında onun kademeleri çalışmaya başlayacak ve bunun mikro saniyeleri ne kadar hızlı, o aradaki mikro saniye fark senin zararın olur, düşünün hem kademeyi yapıyor yani fiyatlandırıyor hem çok hızlı,

saç kremi ve şampuan,..

dolaysı ile çok yavaş olmak bir tercih nedenidir,..

eğer onların hızına çıkmaya ayak uydurmaya kalkarsak bu sağlanamayacağı için yok oluruz,...

örnek

önce platformlar geldi, daha önce teletex ten 4 dk gecikmeli bakıyor, milimetrik kaadlara grafikler çiziyorduk (en azından ben)
    platformlarda kitaplarda gördüğümüz indikatörlerin sahibi olduk ve haliylen platform yarışları başladı, işte matriksti, metastock tu v.s,
    relatime hayata geçtik,
    sonra bunlardan sistem yazılabilenleri öne çıktı, sistem sahibi olduk,
    yok dediler sisteminiz var ma insansınız sonuçta hani işiniz gücünüz olur, sizin yerinize makine alsın satsın,
    robot sahibi olduk, aslında robotlaştırılmaya doğru gidiyoruz,..

dedilerki sistem, robot bunlar güzel ama daha profesyonel olsun hani sen yazmışsın taktirde ediyoruz ama
    bu işten ekmek yiyenler kadar olmaz neticede, işte algoritmalar bu bozukluğu senin adına gidersin,..

yani her birimiz bir de bakacağız en hızlı platformların birer üyesi olma durumana gireceğiz,..

yani robotlaşmadan yakınırken ki diyelim çünkü bu henüz fark edilmiyor, tavuk karası formunda,..
    eğer bu platformların birer üyesi olursak robotun içinde kalacağız yani onun bir parçası haline geleceğiz,

alın size starwars,....

dolaysıyla yavaş olmak şu anda benim en işime gelen,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

NOT: pala derken, iş yatırım ve ak yatırımı kastediyorum

gelip ''yok efenim pala bofa '' falan deyene uçarım günlükçüler ne zamandan belli pala oluyoru

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    çok hızlı değil çok yavaş olmak gerekiyor,..
    bu tür hızlara çıkabilmek için

1.o yönde bilgi sahibi olmak,(yazılım, proğlama v.s)
    2.bu yönde donanım sahibi olmak,
    3.borsa ile bu ikisini bütünleştirmek gerekiyor,..

bende ikiside yok, ben o halde çok yavaş olacağım,...yani hızın tam tersi
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ilaveten hızda artık mikro saniyelere doğru geçilmişşse diğer rakipler de de bu tür araçlar olacak ve sürekli gelişim halinde olacaklar,
    yani yarış arabalarının yarış yapmasından farksız,..

en önemli konu ise tahtayı kademeyi kim yapıyor, yani tuşa bastığında onun kademeleri çalışmaya başlayacak ve bunun mikro saniyeleri ne kadar hızlı, o aradaki mikro saniye fark senin zararın olur, düşünün hem kademeyi yapıyor yani fiyatlandırıyor hem çok hızlı,

saç kremi ve şampuan,..

dolaysı ile çok yavaş olmak bir tercih nedenidir,..

eğer onların hızına çıkmaya ayak uydurmaya kalkarsak bu sağlanamayacağı için yok oluruz,...

örnek

önce platformlar geldi, daha önce teletex ten 4 dk gecikmeli bakıyor, milimetrik kaadlara grafikler çiziyorduk (en azından ben)
    platformlarda kitaplarda gördüğümüz indikatörlerin sahibi olduk ve haliylen platform yarışları başladı, işte matriksti, metastock tu v.s,
    relatime hayata geçtik,
    sonra bunlardan sistem yazılabilenleri öne çıktı, sistem sahibi olduk,
    yok dediler sisteminiz var ma insansınız sonuçta hani işiniz gücünüz olur, sizin yerinize makine alsın satsın,
    robot sahibi olduk, aslında robotlaştırılmaya doğru gidiyoruz,..

dedilerki sistem, robot bunlar güzel ama daha profesyonel olsun hani sen yazmışsın taktirde ediyoruz ama
    bu işten ekmek yiyenler kadar olmaz neticede, işte algoritmalar bu bozukluğu senin adına gidersin,..

yani her birimiz bir de bakacağız en hızlı platformların birer üyesi olma durumana gireceğiz,..

yani robotlaşmadan yakınırken ki diyelim çünkü bu henüz fark edilmiyor, tavuk karası formunda,..
    eğer bu platformların birer üyesi olursak robotun içinde kalacağız yani onun bir parçası haline geleceğiz,

alın size starwars,....

dolaysıyla yavaş olmak şu anda benim en işime gelen,...
    en nihayetinde bu hızın dönüp dolaşıp geleceği yer dünyanın durduğu yerdir, orada ben varım,
    ben yoksam, işte bu kaostur,..yani borsalar kalkar,...

bu gidişat isteristemez kara odaklı olduğundan ilk evvele bu hıza aykuydurmaya çalışanları yok edecektir,..hemde mikrosaniyeler bazında,...sonraki hedef kitlesi ise biziz,

yavaş olduğumuz sürece bizi alma şanları yok, çünkü birbirimizden ters istikamette ve kopuğuz,...

kopun lennn, bu kadar basit

Adalet aradığımız zamanlarda adalet olmayan bir dönemde para vermeden işlemleri yapamaz ve göremez olduk.

artı diğer husularada ücret öder olduk.

bakım ücreti işletim ücreti takas ücreti say say bitmez yahu sayaç okuma bedeli gibi okuma yahu.dağıtım bedeli gibi asfalt gibi

yakında nefes alma bedeli çıkar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,235
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    en nihayetinde bu hızın dönüp dolaşıp geleceği yer dünyanın durduğu yerdir, orada ben varım,
    ben yoksam, işte bu kaostur,..yani borsalar kalkar,...

bu gidişat isteristemez kara odaklı olduğundan ilk evvele bu hıza aykuydurmaya çalışanları yok edecektir,..hemde mikrosaniyeler bazında,...sonraki hedef kitlesi ise biziz,

yavaş olduğumuz sürece bizi alma şanları yok, çünkü birbirimizden ters istikamette ve kopuğuz,...

kopun lennn, bu kadar basit
    ben de ALARK topicinde , sn keremalkinin mesajını kopyalayıp benzer şeyleri söyledim... onlarla bu şekilde mücadele etmek mümkün değil
    yapmamız gerekn şey yatırım stilimizi değiştirmek...
    puan veremiyorum dolaş da gel demekte...

7. dikkat edelim bakalım,..

burası bir viob topiği,..

burada önceleri endex analizleri yapılır viob çudan geçilmezdi, şimdi bu sayı bir elin parmaklarına düştü,..

bunun nedeni bu yukarıda saydıklarıma ilave kaldıraç işi idi, yani adamlar sana karşı çok hızlılıarken birde karı yani senin zararını 10 la çarpıyorlar,...nihayetinde insanlar birer ikişer yutulup yok olunca,

hemen hisse vadeliler türetildi,..ayrıca öncesinde vadeliler beslendikleri dalı hacimde kesecek hale gelmişti(işte İzmirde kuruluydu, İstanbulu geçecek hale gelmişti),..yani spot, vadelinin yanında koyunun yanındaki keçi durumuna düşmüştü,..

hemen ne yapıldı hisse vadelilere geçildi, İzmir İstanbula alındı, vadeli işlemlere azalan ilgi hisse vadeliler üzerinden var edilmeye çalışıldı,
    ama orada da kaldıraçın üzerine bir de çakallık eklendi, yani sahipli tahtalar,..
    adam hızlı, vadeli yaparsan 10 katı kazanıyor, çakal ve bir de tahtanın sahibi,...

hissenin belki bir halt olacağı yok ama kaldıraçla seni bir kaşık suda boğmaya niyetli,..

tabiki baştan hisse senedi sahibi masum düşündü, ulen dedi ben bu hisseyi alıp satıyorum madem şunun kaldıraçlısınıda,..

yani bu uğraş ne o zaman senin cebin, herkes bunun peşinde, cebinin,....

hissede cebine bir uğrarlar, vadelisinde 10 kere bu kadar basit,....

herkes cebin peşinde ,kapkaççı ne kadar hızlıysa bir o kadar hedfine yakın,

cebine mukayet ol, yani aklına, cep giderse akılda gider,...

8.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ben de ALARK topicinde , sn keremalkinin mesajını kopyalayıp benzer şeyleri söyledim... onlarla bu şekilde mücadele etmek mümkün değil
    yapmamız gerekn şey yatırım stilimizi değiştirmek...
    puan veremiyorum dolaş da gel demekte...
    ben endex topikte yazarken de bu konuya değindim, çünkü hızlı olma zamanının geldiğini hissetmiştim, ama olma imkanım yoktu,..

işte bu yönde bilgi birikim, donanım v.s,...

işte dedimki o zaman madem hızlı olamıyorsun o halde yavaş olacaksın,...

Sayfa 767/778 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •