Spekülatör oyuncağı olmuş. Kendisinde de mal var ne de olsa. Makatı yırtılsa satmam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spekülatör oyuncağı olmuş. Kendisinde de mal var ne de olsa. Makatı yırtılsa satmam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dostum kimseye mal yedirmedim...elimde ciddi miktarda berkosanlarım duruyor...trade bile yapmadan tutmaya devam ediyorum...yönetim ne yazık ki tam bir borsacı çıktı...her türlü rezilliği yapıyorlar...boşuna gedik yatırımdan birini yatırımcı ilişkilerine getirmediklerini çok da geç olsa anladık..şirket bence çok kaliteli ama vizyonsuz yönetimi çok kalitesiz...patronları hisse fiyatı çıksın siz de para kazanın ha ....düşüncesindedirler...tam bir yatırımcı düşmanı çıktılar...
son 11,50 rallisinde de satmadım ama açıkçası da pişman oldum..piyasa trade piyasasına dönmüş ama geçmişte çok bildiğim ama son 4-5 yıldır hiç yapmadığım bir iş bu...kaderime razı olarak bekliyorum arkadaşlar..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
çok uzun süredir elimde çok ciddi miktarda mal olmasına rağmen bu forumda geçmişte yaşanan kirlilikten vede yönetimin çevirdiği oyunlardan dolayı foruma küsmüştüm...yazmama kararı almıştım...elimdeki hisseleri de unutmuş ve arsa almış mantığı ile tutmaya karar vermiştim...adım geçtiği için cevap vermek zorunda kaldım...beni tanıyanlar zaten tanıyor...kendi takipçilerine mal satacak kadar adi olmadığımı tanıyanlar biliyor...ilginç bir şekilde yorum yaptığım ve emek verdiğim hisselerimi trade bile yapmıyorum...yapacak olsam kendimi hain hissediyorum...
bilmiyorum bu konuda yanlış mı yapıyorum ??trade yapmış olsaydım belki de maliyetimi çok çok aşağılara çekebilirdim...belik de profesyonelik bunu gerektiriyor ama sürekli dediğim gibi ben bu işleri sevmiyorum...başaranlara da lafım yok...ben tüm yatırımcı arkadaşlara başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri