Sn Kartopu , bu sözünün altına imzamı atarım...
Birde bilgi paylaşanın, bunun için zamanını ve emeğini harcadığının farkına varabilse ve paylaşana saldırmaktan vaz geçse.. 1995 yılından bu yana bu siteden çok şeyler öğrendim.. bu yüzden birikimlerimi sadece ve sadece bu sitede paylaşıyorum..
sasa dan çay kaşığını ucu ile aldım, çay içerken de hareketlerini izliyorum.. halen olgunlaşmadı.. kırmızı sarı roza ve lacivert olası hareket için yumaklaşmış olmasına rağmen, 1. ve 2. onay (turkuaz ve mürdümün roza ile birleşmesi) gerçekleşmedi.. diğer senetlerle olan sözleşme sasa içinde yapıldı.. ya o gidecek yada ben..
kazancın bol ve daim olsun...
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Vaz geçmez.
İş'te bugün de olduğu gibi, girer çıkar boşuna bilgi arar.
Bence bunlar Güneysu'ya sorsun, sen yaz..! desin.
Yazdık, adam tipini s.keyim diye küfür ediyor, hala burda, gort gort geziniyor,sövecek birilerini arıyor ama yazan yok.
Güneysu bunu görmüyor mu ? Bilmiyor mu..?
O halde kendi yazsın, bize ne.
Konya nın ana hareketi öncesi yazdığım ilk mesaja yapılan saldırı '' bu adam da nereden çıktı Konya yı sana kaptırmayız..'' şeklindeydi
ki eggen 2.200 tl iken de aynı şeyleri yaşamıştım... saldırı vardı ama, yaratıcı bir üslup yoktu..
nugyo nun hareketi öncesi yazdığım mesaja '' işte skp te geldi...'' şeklinde bir cevap almıştım...geriye dönüp mesajlarına baktığımda aynı suçlamayı Marlon Brando yada yapmış.... güldüm, geçtim...
işin en kötü tarafı, öfkeli ve saldırgan bu kişilere sokakta, bir toplantıda, parkta, otobüste her yerde sık sık rastlayabiliyor olmamız..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bence bunlar farklı.
Dayak yemeyecek olduklarını bildikleri için efeleniyorlar burada, bulup incelesen, evde karısını döven, hayatta hiçbir şeyi başaramamış zavallılar çıkar karşınıza.
Bunlar sokak gibi hareketli ortamlarda tırsar, siner ama burada adam hesabına alındıklarını düşünürler.
Sayıları da azımsanmayacak kadar çok, bak koca Hisse.net ne halde.
2026 yılının en çok ikinci çeyreğinde 25 milyar dolar yatırımın inşaat çalışmaları başlayacak diyor şirket..
birkaç yılda bu parayı nasıl bulacaklar en ufak ses yok..
Yer İmleri