EGER.....
benim bildigim.....
VE....SENIN BILMEDIGIN SEY OLURSA....20 GUN ICINDE....
4 AYDA....7500 DEYIZ.....
DUA ET....kuzu....birden ve aniden gelip....BORSAYI SATTIM VE SHORTLADIM DEMESIN.
EGER.....
benim bildigim.....
VE....SENIN BILMEDIGIN SEY OLURSA....20 GUN ICINDE....
4 AYDA....7500 DEYIZ.....
DUA ET....kuzu....birden ve aniden gelip....BORSAYI SATTIM VE SHORTLADIM DEMESIN.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
7 milyon yatırımcı var
Herkes gırtlağına kadar malda
Malda kaldıkça kaldılar çünkü artık başka çareleri yok
Ellerindeki sermayeleri 2 senedir eridi 3+1 ev alabilen sermaye 1+1 evi alamaz hale geldi
Bu yüzden çamurda debeleniyor borsa alemi
Buradan ralliyi hergün tv ler söylüyor sosyal medya üstadları durmadan yazıyor
Bu tren inşallah herkes içindeyken kalkar![]()
Ben ne yapıyorum
Momentum trade ediyorum
Harekete göre hisseler arası geziyorum ama bist 30-50
Para zaten viop nemada her gece nemalanıyor
Emmi sat dediğinde sattığım şişie hisselerimin 4.5 kat fazlasını alabilen bi noktaya gelmişiz
Bunu gördükçe hala bekleyenlere cidden üzülüyorum ama maalesef bizim sınırlı para ile yapılan endeks mühendisliğimiz ancak bu kadarına müsade ediyor
bist 250 milyar dolar
KYfazlasından 3 milyar dolar
SPEKÜLATÖRLER (soul dayunun adamları bunnar) paralarının miktarını tahmin edemiyoru... 10 milyar dolar olsun
MANİPÜLATÖRLER... patronlar yani
230 milyar dolar
sabancılar, şahenkler... ülkenin zengünleri
iktidarın borsa ile ilgilenmesine gerenk yok...
iktidardan önce tam 8 milyar insan sıraya girmiş bekliyor BİST'e denstek atma üçün
ne anlatacaktım... kafam karıştı, karman çorman oldu amk
şeyi diyecektim
ingilizler sene başında gelip, Türkiye tahvillerine 150 milyar dolar basıyorya;
bizde onlara 50 milyar dolar fayiz ödüyoruzya..
1 kişi....
bistten sene başında 150 milyar dolarlık hisse alıp, sene sonunda 200 milyar dolara nasıl satıp-çıkılacağını
bana anlatabilir mi ?
Son düzenleme : çıtak; Bugün saat: 09:55.
https://www.youtube.com/watch?v=VgK7...&start_radio=1
kuzu Ajdanın palavra aşk şarkısından borsa yorumlarını gözünün önüne getirerek herkes dinlesin![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dün akşam yine birşey yazmış sabah sporu kahvaltıdan sonra bir bakayım dedim ben isterdimki yanıldım demesi ama yaralarına pasuman yapıp orta oyunu oynamaya devam ediyor 1 sene önce hepsi burada yazdıkların kayıtlı 16 bin bekliyorum deyip şuanda 12500 kadar düştün, bir sürü seneryo yazdın ABD dahil hepsi tersi çıkmış , 1 ay önce yine geldin 2026 ilk yarısı 24 bin aynı sene için 40 bin yazdın hepsi arkada 2 gün önce geldin 7500 mü 24 binmi yazıyorsun sonuç olarak üst alt rakam veriyorsunki hangisi tutarsa ben demiştim demek içinneymiş yeni haberler biliyormuş bildiğin birşey yok onuda burada çok kez gördük saldırıyorlar kemiklerimi kırdılar diyorsun şu yazdıklarıma verceği cevap yok bu yüzden işine gelen msj seni pofpoflayan senelerdir aynı hoşuna giden o msj görürsün
bizde millet burada ne dönüyor onu görsün diye yazıyoruz sorulacak soruları doğru sorsun diye don kişot KUZU
kuzu bu oyun sahasına göre zarardasın diğer enstrümanlarla karşılaştırdığında ,senin iddia ettiğin yerden %28 hareket olmuş şuanda %20 desin , hadi diyelim 12500 oldu Aralıkta%36 demek yine zardasın taşıma maliyetin yani hamallık ,stres,mevduta %40-44 arası,ppf,tahviller vs vs bana diyorsun ya senin grafların kısa vade diye oyun kısa vade üzerinden trade ediliyorsa onu oynarsın aç bakalım banka graflarını kanalın içinde gitmiş gelmiş bizde trade ettik şuanda fiyatları nerede aselsn haricinde tahtalar aynı yerde , 2026 öngörünü temel teknik olarak paylaş altını doldur Şile feneri gibi dönüp durma üst alt rakamlar verip hangisi çıkarsa ben dedim demek için analiz olmaz hodri meydan dediğim gibi öngörünü koy buraya net bende gelip öngörümü koyayım başkaları varsa onlarda koysun gerekçeleriyle 6-12 ay içinde bakalım
bakalım maçan yiyecek mi net olarak yazmaya
Yer İmleri