Artan

11,11 10 18:10
71,05 9.98 18:10
48,50 9.98 18:10
12,36 9.96 18:10
41,52 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,44 -9.98 18:10
439,75 -9.98 18:10
102,20 -9.96 18:10
238,50 -9.74 18:10
49,50 -8.5 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.361.813.303,76 18:10
9.026.347.178,19 18:10
8.881.048.352,85 18:10
8.429.581.264,75 18:10
8.188.687.342,34 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 213/213 İlkİlk ... 113163203211212213
Arama sonucu : 1703 madde; 1,697 - 1,703 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nevriz Yazıyı Oku
    Sayın cumbaba
    evet doğru kontrolmatikte Plan S payı %25 ancak teraya satılan paylar biz yatırımcıların paylarından değil tamamen sami aslanhan ve ömer ünsalanın %25 içerisendeki kendi paylarındandır .
    devlet desteğine gelince size sonuna kadar hak veriyorum sonuna kadar desteklenmeliydi ,polatlıdaki pomega açılışına cumhur başkanı yardımcısı ilgili bakanlar ve çok büyük bir bürokrasi katılımı oldu ben o açılışı görünce devlet bunlara çok büyük destek verir düşüncesine kapıldım ancak bırakın destek olmayı resmen köstek oldular istedikleri onay süreçlerini uzatmaktan tutunda hemen her işinde geciktrici engeller çıkardılar biride spk %300 bedelliyi sanırım onlar revize ettirdi şirketin ettirmesi mümkün görülmüyor çünkü hem isteyip hem vaz geçmeleri mantıklı değil şimdi buraya not düşelim ihlas holding 1 aralık 2025 te %200 bedelli başvurusu yaptı bir aya kalmaz bölünür bile ,30 yıldır hemen hemen her yıl en az yüzde yüz olmak kaydıyla bedelli yaparak milleti soydular spk hep onay verdi ülkeye katkısı ne hiç bir şey adam zaten abd yaşıyor ve 30 yılda tek bir defa temettü vermişo da sadece bir kuruş ve şirket fiyatı şu an 3 lira civarında bunun onayı takip edin şak verilecek sırrı nedir bilen varsa açıklasın başka şirketlere sekiz dokuz ay bekletiliyor bu çifte standart değilde nedir nasıl iştir buna benim aklım hiç ermedi erenler anlatırsa çok mutlu olurum,siyasete girmesin diye daha fazla yazmak istemiyorum yani desteği bırakın kontrolmatik üvey evlat muamalesi görüyor ben devlet yetkilisi olsam bu şirkete sonuna kadar destek verirdim.
    Elin meksikalısı aptal değil 400 milyon dolarlık imkan veriyor üstelik %51 ve yönetimde kontrolmatikte her türlü kolaylaştırıcı ve hızlandırıcı imkanı sunuyor biz ne yazık ki meksika kadar sahip çıkamıyoruz bu meksika olayı kontrolmatiğin italyadan çine kadar rakipsiz olduğunun kanıtıdır adeta
    buradaki yazılarıma göre kimse asla lütfen etkilenmesin ben inandıklarımı görebildiklerimi yazdım isteyen alsın isteyen satsın isteyen tutsun herkese sevgi ve saygılarımla
    her kelımesıne ımzamı atarım
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2. 20 M $ eurobond geliri, 1,5 milyar tl tera ya olan satıştan,650 milyon TL sermaye artirimindan vede 4 çeyrekte meydana gelen ödemelerin tesiriyle sene sonu bilanço çok fantastik gelebilirmi?

Sn carizma paylaşımlarınızı beğeniyle takip ediyorum acaba bu durumla alakalı bir analiz yaparsanız sevinirim.son olarak son dönemdeki gelişmelerle 2026 sene sonu ciro 1 milyar $ olabilirmi. Vaktiniz olurda yorumlarsaniz Şimdiden teşekkürler

3. %5 Sami ve Bro'suna gidecekse, Kontrolmatik kasasina girmez - ben ilk baktigimda oyle okumadim, yillik raporda okur tam ayrintilari ogreniriz.

4.  Alıntı Originally Posted by MeFz Yazıyı Oku
    20 M $ eurobond geliri, 1,5 milyar tl tera ya olan satıştan,650 milyon TL sermaye artirimindan vede 4 çeyrekte meydana gelen ödemelerin tesiriyle sene sonu bilanço çok fantastik gelebilirmi?

Sn carizma paylaşımlarınızı beğeniyle takip ediyorum acaba bu durumla alakalı bir analiz yaparsanız sevinirim.son olarak son dönemdeki gelişmelerle 2026 sene sonu ciro 1 milyar $ olabilirmi. Vaktiniz olurda yorumlarsaniz Şimdiden teşekkürler
    Bu dediğin olasılık dahilinde olsaydı olumlu fiyatlanırdı. Bu şirketin yönetiminde borsacılar var yatırımcılarımızı nasıl söğüşleriz harici bir dertleri yok. Yönetim kurulu başkanı kim? sami aslanhan aç Google görsellerden herhangi bir foto seçip tipine bak sadece o tipte zerre kadar güven aldıysan ben haksızım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Bir çok faktöre göre yatırım yapanı gördüm ama patronun tipine bakarak karar veren benim için ilk oldu.

6.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    %5 Sami ve Bro'suna gidecekse, Kontrolmatik kasasina girmez - ben ilk baktigimda oyle okumadim, yillik raporda okur tam ayrintilari ogreniriz.
    Sayın cumbaba

haberin aslı şu evet kontrolmatik kasasına girmeyecek doğru ancak teradan gelen bu parayı nerede kullanacaklarını belirtmişler ,diyorlarki bu parayla finansman sıkışıklığının giderilmesi ve uzay ve diğer teknolojik yatırımlarda kullanacağız ,daha önceden şirkete faizsiz para koydular şimdi yine faizsiz olarak kontrolmatik için kullanacaklar .böyle patronlar bana borsada bir tane örnek olarak gösterebilirmisiniz ,adamlar bunca çabaya rağmen genede beğenilmiyor
    YANİ HAYRET Kİ HAYRET

7.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Bir çok faktöre göre yatırım yapanı gördüm ama patronun tipine bakarak karar veren benim için ilk oldu.
    Adam haklı tipoloji diye bir bilim dalı var hemde çok yönlü bir dal arkolji ,sosyolji ,psikolji vb arkadaş borsaya göre değil tipolojiye göre yorum yapmış ancak hem kendisi hem bizler bir müddet sonra tipolojiyle borsada hareket etmenin doğrumu yanlışmı olduğunu göreceğiz hemde uzun sürmez şurada altı ay falan yeterli olur

Sayfa 213/213 İlkİlk ... 113163203211212213

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •