Originally Posted by
nevriz
Sayýn cumbaba
evet doðru kontrolmatikte Plan S payý %25 ancak teraya satýlan paylar biz yatýrýmcýlarýn paylarýndan deðil tamamen sami aslanhan ve ömer ünsalanýn %25 içerisendeki kendi paylarýndandýr .
devlet desteðine gelince size sonuna kadar hak veriyorum sonuna kadar desteklenmeliydi ,polatlýdaki pomega açýlýþýna cumhur baþkaný yardýmcýsý ilgili bakanlar ve çok büyük bir bürokrasi katýlýmý oldu ben o açýlýþý görünce devlet bunlara çok büyük destek verir düþüncesine kapýldým ancak býrakýn destek olmayý resmen köstek oldular istedikleri onay süreçlerini uzatmaktan tutunda hemen her iþinde geciktrici engeller çýkardýlar biride spk %300 bedelliyi sanýrým onlar revize ettirdi þirketin ettirmesi mümkün görülmüyor çünkü hem isteyip hem vaz geçmeleri mantýklý deðil þimdi buraya not düþelim ihlas holding 1 aralýk 2025 te %200 bedelli baþvurusu yaptý bir aya kalmaz bölünür bile ,30 yýldýr hemen hemen her yýl en az yüzde yüz olmak kaydýyla bedelli yaparak milleti soydular spk hep onay verdi ülkeye katkýsý ne hiç bir þey adam zaten abd yaþýyor ve 30 yýlda tek bir defa temettü vermiþo da sadece bir kuruþ ve þirket fiyatý þu an 3 lira civarýnda bunun onayý takip edin þak verilecek sýrrý nedir bilen varsa açýklasýn baþka þirketlere sekiz dokuz ay bekletiliyor bu çifte standart deðilde nedir nasýl iþtir buna benim aklým hiç ermedi erenler anlatýrsa çok mutlu olurum,siyasete girmesin diye daha fazla yazmak istemiyorum yani desteði býrakýn kontrolmatik üvey evlat muamalesi görüyor ben devlet yetkilisi olsam bu þirkete sonuna kadar destek verirdim.
Elin meksikalýsý aptal deðil 400 milyon dolarlýk imkan veriyor üstelik %51 ve yönetimde kontrolmatikte her türlü kolaylaþtýrýcý ve hýzlandýrýcý imkaný sunuyor biz ne yazýk ki meksika kadar sahip çýkamýyoruz bu meksika olayý kontrolmatiðin italyadan çine kadar rakipsiz olduðunun kanýtýdýr adeta
buradaki yazýlarýma göre kimse asla lütfen etkilenmesin ben inandýklarýmý görebildiklerimi yazdým isteyen alsýn isteyen satsýn isteyen tutsun herkese sevgi ve saygýlarýmla
her kelýmesýne ýmzamý atarým
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
Yer Ýmleri