TARTISIN USAGLAR.....
birlikten kuvvet dogar....aranizdaki kavgalari simdilik erteleyin....ilerde tekrar kavga ederiz....simdi degil....KARAR ANINDAYIZ...
TARTISIN USAGLAR.....
birlikten kuvvet dogar....aranizdaki kavgalari simdilik erteleyin....ilerde tekrar kavga ederiz....simdi degil....KARAR ANINDAYIZ...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
valla ben yancıyım...
tartışmaynan neyi işim olmaz
kahvemi, sigaramı içer keyfime bakarım
ama ağzımda bakla ıslanmadığı üçünherkeşin elini görüp ötekilere söylerin
https://www.youtube.com/watch?v=w6zdfLIS2fM
Son düzenleme : çıtak; Dün saat: 22:21.
KARAR ANI....
cunki.....UKRAYNA-URUS herbi bitiyor....baris yolda....URUSUN TURKIYEYE OLAN IHTIYACI DA AZALIYOR.....TURKIYEDE KI....urus oligargin davranislarida degisecek....urusun....aselsana ve tuprasa bagimliligida azalacak....
AVRUPA VE INGILTERE....
amriki ikisinede iktirin gidin ipneler dedi....
SOKTALAR....herb edip olecek ordulari yok....
URUSA olan nefretleri urusu parcalayip osmanli gibi parca parca yutmak arzulari tavanda....
yani....ABDULMECID HAN donemine giriyor....avrupa geopolitigi...
TURKLER.....TURKLER....ORTA ASYADAN BALKANLARA KADAR YAYILMIS TURKLER....
HEPSI.....COK KIYMETLILER....neden olmasin....ukrayna ordusunda olecek adam kalmadi....emme....TURKLER VAR.
POLITIK CYCLE.....
neyi dogurur....
EKONOMIK CYCLE i.....
iste burada....TURK STRATEZIST....bir karar verecek...
o karar....
BORSADA.....25 000 endeksi getirecegi gibi....7500 endeksi getirmeyede muktedir.
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 21:39.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KARAR ANI....
HEDEF FEYZA-2 DEYIP YATACAGIZ....yada....SATIP TUYECEGIZ.....
ONEMLI NOT.....ASELSAN VE TUPRASI....HICBIRHALDE....HICBIRDURUMDA....ASLA... SATMIYORUZ....onlarla evliyiz.
hadise sudur....
haziranda 9000 endekste mala girdik....yuzde 40 karla....6 ay sonra satmayi planliyoruz....bir yillik faiz yuzde 40 iken....biz cok kardayiz....12 500 de okutursak....
bugun SISE ile tavanlar basladi.....
ben.....IKI ADAMIM....
birincisi yorumcu.....bu para kazandirmaz....
ikincisi TRADER.....bu yorumlardan birini esas alip POZIZYONA YERLESMIS ADAM....
ON GUNDUR.....karsinizda TRADER kuzu var....PARA MAKINESI YANI....
gonlumde....
HEDEF FEYZA-2 olarak.....
bende....yorumcu kuzu olarak....acimasiz....hirsiz...talanci ve ganimetci....TRADER KUZU ya....ara ara akil veriyor....obur usaglarida burada toplayip....BILGILERI ONUNE SERIYORUM.
O.....
birden ve aniden....gelip gurledimi....SUNU YAPACAGIM YARIN DIYE....ben yorumcu kuzu dahil....paralarini yonettigi ortaklari dahil....burada ki bir cok okuyucusu dahil....
HEP BIR AGIZDAN....aklini ikeyim kuzu....NIYE YAPTIN diyecegiz....bu bir ....KUZU KLASIGIDIR....
aradan 1 ay gecer....
biz hepimiz....VAY BEN BENIM AKLIMI IKEYIM.....kuzu gene mali goturmus der....
DASHAKLARINI YALARIZ.
Çok fazla detay bilgisi falan yok işte. ABD TRUMP AB yi yalnız bırakıyor. AB içinde hem güvenlik hemde rusya ile ilişkileri olan bir ülkeye ihtiyaçları var. Fasılların yeniden açılması gibi birşeyler bir kaç aydır konuşulan bazı şeyler. Olur olmaz belli bir statü verilerek olur imkansız olmaz saçmala falan herşey denebilir. PKK terörsüz tr işte kara para aklama cart curt dizayn işlerinin arka planında AB için öz hazırlık lar deniyor. Bilemem. Bu olursa evet borsa için ciddi bir katalizör etkisi olur.
NASIL YOK OLUMM....ORBAN TURKIYEDE SUAN....
kicini kaldir incele....sende o akil var.
ORBAN kim....avrupa birligi uyesi....TRUMP in en sevdigi adam...avrupada LIDER YAPACAK onu...
ve TURKIYEDE.....suan.
ve diyor ki....orta asyadan almanya sinirlarina kadar uzanan bu cografya....BIZ TURKLERIN....macarlari...bulgarlari turk kabul ediyor....VE GERCEK BU....IKISIDE TURK...HIRISTIYAN TURK.
sen.....bana gicikligini bi kenara at....VE....YORUMLARINI YAZ....ihtiyacim var.
sen turkiyedesin....benim goremediklerimi gorebilir konumdasin....bundan dolayi ihtiyacim var...FARKLI NE VARKI BEN BILMIYORUM....onu soyle bana.
Yer İmleri