Sayfa 107/690 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon
Arama sonucu : 5519 madde; 849 - 856 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    İşte tamda bunu demek ıstemıstım amortı etme konusunda sanırım 1100 lot cıvarı malın var 30 kurus ve altında epeyce kalmıs bu kağıt 10 bin lot 3 bin lira ederdi total 11 bin lot ortalama 6500 lira civarı 80 kurusdan dahi verilse 8800 ederdi o yuzden bu kağıtta adamlar gercekten yıllar sonra iyi sıçrama yaptılar bundan sonrası ne olur mechul
    Dedimya hesabimin sadece 1 i bu,keşke hepsi bu olsaydı.Bir hesabimda 4.60 maliye li 2bin,diğerinde 2,5 maliyetli 2000,ve ana hesabımda maliyet düşüre,düşüre aldığım 1,5 lira maliyetli 20bin hissem var...düştükçe ben aldım,bunlar dusurmeye doymadı...hep kredi,hep kredi..yüreğimin soğuması için bi hissenin 5 lira olması lazım en az...Ha ben o fiyati beklemem,lanet olsun der,giderim

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by ergin23 Yazıyı Oku
    Hatırlarsanız beni bir ara patronun adamı da sanmışlardı
    Aynen üstad... daha önce de yazmıştım.. çok uyardınız, ama linç ettiler sizi burda..arada bir grafik atıp yön aşağı diyordunuz :-) Felaket tellallığı yaptığınızı zannediyorlardı ama haklı çıktınız..Ama o kişilerden bazıları ellerindekileri boşaltıp bir de gelip nasıl verdim kucağınıza diye nispet yaptılar... Allah'ın sopası Yok işte, o kucağımıza verdiğini iddia eden yeşil gözlü tüm birikimini varantta kaybetti.. etme bulma dünyası ...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3. Sn lokasyo nun yaklaşımı matematiksel olarak mantıklı. Ayrıca 0.25 TL den maliyeti olanlar için de doğru tespit. Fakat bura da olanların hiçbiri bahsi geçen şartlar da değil. Sorun zaten bur da başlıyor. 1000 tl den 5000 tl ye gitmesi ile 0,25 tl den 0,99 tl ye gitmesi aynı oran da. Soru kim kazandı?

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Dedimya hesabimin sadece 1 i bu,keşke hepsi bu olsaydı.Bir hesabimda 4.60 maliye li 2bin,diğerinde 2,5 maliyetli 2000,ve ana hesabımda maliyet düşüre,düşüre aldığım 1,5 lira maliyetli 20bin hissem var...düştükçe ben aldım,bunlar dusurmeye doymadı...hep kredi,hep kredi..yüreğimin soğuması için bi hissenin 5 lira olması lazım en az...Ha ben o fiyati beklemem,lanet olsun der,giderim

Selim hocam maliyet düşürme de üzerime yoktur :-) ..Sendika satışları nedeniyle fiyat 0,99'a kadar düşmüş Ve borç da azalınca artık hisse verilmez, nakit kapatılır umuduyla 10 bin TL kredi çekip 10.000 esems emri girdim.. Seans bitimine 10 dakika kala bildirim göndermiş patron bilmem kaç milyon hisse daha verdik diye.. ve ben bu haberi kapanışa 3 dakika kala gördüm.. Aceleyle garanti hesabıma gireyim dedim yaklaşık 1,5 dakika boyunca hata verdi.. sonunda girdim , ne göreyim ? emir 500'er adetlik 20 parçaya bölümmüş..son bir dakikada ancak 5 tanesini iptal edebildim, 0,99 dan 7500 tane kitledirler..o partinin satışı sonunda fiyat 0,50'li kuruşlara düşmüştü :-)))
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

5. 025 KRŞ TAN 0,99 KRŞ ÇIKINCA
    1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI İLE KARŞILIK VERDİ. SANIRSAM

Geçen hafta salı günü terlik almistim,birisi bedava yoktu bana...o gün tavan serilerine başlamıştı...yıllar önce de slazenger almistim,o günde kötü günler başlamıştı....Ben de birşeyler mi var acaba...😷😕😬😩😟😰😪😳😭😢

Son düzenleme : batık; 30-07-2017 saat: 23:57.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7. Yarın ne olacak merakla bekliyorum. :-)

8. Yarın ne olacak merakla bekliyorum. :-)

Sayfa 107/690 İlkİlk ... 75797105106107108109117157207607 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •