Merhaba arkadaþlar, yatýrýmcý bir arkadaþýmýz bana özel mesajdan giriþim þirketlerine nasýl yatýrým yapýlabileceði konusunu sormuþ, belki baþka merak eden arkadaþlar olur ise diye buradan soruyu ve verdiðim cevabý paylaþmak istedim. Faydalý olacaðýný düþünüyorum.
Merhaba Sn. Baðbozumu, Evbee ve Hergele Mobility hakkýnda küçük bir araþtýrma yaptým, fonlara katýldýðýnýzý yazmýþsýnýz. Sizden ricam, fonun alýmý için nasýl bir yol izliyorsunuz?Bu fona hangi yol ile sahip olabilirim? Vaktinizi almamak adýna kýsaca bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Merhaba ikisine de fonbulucu kitle fonlama platformu aracýlýðý ile yatýrým turuna çýktýðýnda yatýrým yapmýþtým. Yatýrým turu baþarýyla sonuçlandý. Bu þirketler bildiðiniz fon deðil, giriþim þirketleri, þu anda yatýrýma kapalý, tekrar bir fonlamaya çýkarlar ise fonlamaya katýlabilirsiniz. Birde fonbulucu nun fuip adý altýnda 2. bir pazarý var ayda 1 hafta sanýrým açýlýp kapanýyor fakat çok saðlýklý iþlediðini söyleyemem. 2. el pazarýný hiç takip etmiyorum diyebilirim. Ýsterseniz platforma üye olup kendiniz araþtýrabilirsiniz. Peki siz neden yatýrým yaptýnýz der iseniz; ileride bir exýt veya halka arz durumunda oluþacak deðer artýþýndan faydalanmak veya baþarýlý olurda karlarýn birikmesi ile temettü gelirinden faydalanmak için diyebilirim.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri