Artan

85,80 10 15:40
236,70 9.99 15:39
157,70 9.97 15:40
67,85 9.97 15:38
25,62 9.96 15:40
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 15:40
194,30 -9.96 15:41
12,51 -9.94 15:41
78,35 -9.74 15:40
3,13 -7.94 15:41
Azalan Hisseler

İşlem

10.147.031.867,52 15:41
8.300.305.198,58 15:41
3.618.686.537,00 15:40
3.545.744.878,02 15:41
3.540.384.863,00 15:41
Tüm Hisseler
Sayfa 214/214 İlkİlk ... 114164204212213214
Arama sonucu : 1712 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ons 8 dolar ilave ile 4518 dolarda...sattığımız daire 3500,yani altına göre zarardayız,gerçi daire çokta,250.000 fiata bile daire vermiştik 5 sene önce bu giresun fiatı
    Altın ve Gümüş koya koya gidiyor.

Üstüne Üstüne

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,837
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Altın ve Gümüş koya koya gidiyor.

Üstüne Üstüne
    Ben bir düzeltme bekliyorum bakalım olacakmı,her nedense ben hiç gümüşü beğenmedim çoğu kere altıncıydım,sarı liraları severim,zamanında mide hapı için çiğneme tablet kutuları vardı uzuca geniş,tam Ata liralar için,5 kutu yapmıştım ev yaparkende boca ettim,herbiri 7.2 gr.cm dir,30 tane alırdı bir kutu,yani 201 gr yapardı yaklaşık,şimdinin parasıylan 1.8 milyon yapıyor,artık 4 kutusunu hesaplamaya gerek yok,onları zamanlan kutuya dökerdim şırıltıları hoşuma giderdi 150 adet ne demek,diğerleri hariç,annem derdiki altın,altındır,rahmetlide çok severdi,bir gün kanepenin altında bir bohça gördüm,açtım çil,çil altın yarinden kalkmıyordu,tahminen 4-5 kilo vardı,peder faizciydi,dedemde eski faizciydi çok cimriydi,cimriliğinin bedelini ödedi felç geçirdi fazla yaşamadı 1970 aralık ayında mefta oldu,sağa,sola verdiği paralarda buhar odu,pederin elinde bir kağıt,kalem baba söyle derdi,dil dönmüyor uzuvları tutmuyordu öylece göçüp gitti,2024 yılında en fazla takıldığının oğlunun dükkanı vardı genellikle beyaz eşya üzerine,dükkana uğradım tanırdım,zamanında babasının arkadaşıydı dedem mazilerden konuştuk çok iyi insandı derdi,giresunda esnafların babasıydı derdi,aklıma verdiği paralar geldi,içimden ne kadarının üstüne kondular diye geçirdim,şimdi 55 yıl olmuş aradan geçen yıl,bende yaş 16-17 idi o zamanlar,neydi o günler...

3. Finance dünyasında ABD'nin SWIFT yoluyla dayatmalarına haklı bir tepki var.

Trump yönetiminin son derece cahilce gümrük dayatmaları ve belirsizlikler, dünyada ticaret yapan tüm büyükleri yeni bir arayışa itti ve BRICK's kuruldu.
    Bu oluşuma üye devletler kendi paralarıyla ticaret yapıyor, ne ABD bankasına komisyon ne de kur farkı masrafı ödüyor.

Doları tahtından edecek bu visyon vücut buldukça, doların değer yitireceği anlaşıldı ve başta Çin, Hindistan, S.Arabia ve Japonya ellerindeki 30 yıl vadeli ABD bonolarını boşaltmaya başladı. Ancak olası bir yıkıma sebep olmamak için bunu ağar ağar yapıyorlar ve Altın alıyorlar.

Buna karşı önlem alarak, ABD, 100 yıl vadeli Hazine Bonosu çıkarmak ve bunu altın standardına bağlamak istiyor.

İş'te altının önlenemeyen yükselişinin sebebi bu.

ABD 100 yıl vadeli Bono ihracı büyüklük olarak akıllara zarar bir miktar ve dolayısıyle ABD'ye belki elindekinin ( 8.400 ton ) 4 katı altın lazım.

Gelinen noktada ABD ya bu altını alıp 100 yıl vadeli bono satacak, ya da, bir süre daha kendi makinesi ile dolar basmaya veda edecek.

Bu nedenle hemen hergün TV kanallarında altının onsu 12.000 dolar olur, 20.000 dolar olur diyen analist videoları yayınlanıyor.

Kaç olur bilmek zor, ancak altın yükselmeye devam edecek, düşüncemiz bu..

4. https://m.youtube.com/watch?v=hpMGsYOTAlI

Türkiye'den 10-20 babayiğit bordo bereli ve benzeri orduyla devletle ilişkileri kesilip Kaddafi'yi kurtarmaya gitmeliydi ler yakalanan olursa devletimizin haberi yoktu olacaktı. Alıp getirip saklayacaktık şimdi sahaya, gönderecektik.

Kaddafi dengesiz miydi evet, deli miydi evet, ama Türkiye ye çok yardımı oldu , sadece Kıbrıs barış harekatı için yaptıkları buna değer.

Ben hayatta da insanları bana olan iyi niyet ve gayretlerine göre sıralarım bir yardım ihtiyaçları olursa, hiç bir koşulda geri adım atmam .
    Bu nedenle arkadaş ortamlarında zikrettiğim gibi Kaddafi'nin bu şekilde dövülerek itilip kakılarak öldürülmüş olması beni şahsen samimi olarak üzer.

Y. Özdil de konuyu açıklamış gerektiği gibi,.
    Son düzenleme : Desidero74; Bugün saat: 14:43.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    https://m.youtube.com/watch?v=hpMGsYOTAlI

Türkiye'den 10-20 babayiğit bordo bereli ve benzeri orduyla devletle ilişkileri kesilip Kaddafi'yi kurtarmaya gitmeliydi ler yakalanan olursa devletimizin haberi yoktu olacaktı. Alıp getirip saklayacaktık şimdi sahaya, gönderecektik.

Kaddafi dengesiz miydi evet, deli miydi evet, ama Türkiye ye çok yardımı oldu , sadece Kıbrıs barış harekatı için yaptıkları buna değer.

Ben hayatta da insanları bana olan iyi niyet ve gayretlerine göre sıralarım bir yardım ihtiyaçları olursa, hiç bir koşulda geri adım atmam .
    Bu nedenle arkadaş ortamlarında zikrettiğim gibi Kaddafi'nin bu şekilde dövülerek itilip kakılarak öldürülmüş olması beni şahsen samimi olarak üzer.

Y. Özdil de konuyu açıklamış gerektiği gibi,.
    Kaddafi'ye Güney Afrika Cumhuriyeti, Venezuela ve Belarus kapılarını açtı, ancak o vatanını terk etmek istemiyordu.

Bazısı dövsen gitmez, zaten Kaddafi dövülerek linç edilirken bile "Ben sizin babanızım, ben size ne yaptım evlatlarım?" diyormuş.

Efendi gibi gidenlere bir şey olmaz, Zeynel Abidin Bin Ali, Enver Sedat, İdi Amin, Ferdinand Marcos ve daha niceleri tüymüştür, Saddamın da önüne gitmesi için sayısız fırsat geçmiştir, bu ikisi megaloman olduklarından ne olduğunun farkında değillerdi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kaddafi'ye Güney Afrika Cumhuriyeti, Venezuela ve Belarus kapılarını açtı, ancak o vatanını terk etmek istemiyordu.

Bazısı dövsen gitmez, zaten Kaddafi dövülerek linç edilirken bile "Ben sizin babanızım, ben size ne yaptım evlatlarım?" diyormuş.

Efendi gibi gidenlere bir şey olmaz, Zeynel Abidin Bin Ali, Enver Sedat, İdi Amin, Ferdinand Marcos ve daha niceleri tüymüştür, Saddamın da önüne gitmesi için sayısız fırsat geçmiştir, bu ikisi megaloman olduklarından ne olduğunun farkında değillerdi.
    Dengesiz olduğunu yazdım zaten ama biz de gidip orada gemilerle bu operasyonu desteklemek zorunda değildik en azından..

Saddam ile ilgili aynı fikirde değilim, zira önden seni öldüreceğiz derken arkadan bazıları da bizim öyle dediğimize bakma sen diye ayrı bir faaliyet yürüttü, hatta Birand bile hatırlarsan savaş çıkmayacak demişti.

İngilizlerin ne yaptığını ayrıca yazmayacağım.

Ayrıca Enver Sedat ı neden yazdın anlamadım, onu zaten suikast ile temizlediler... Geçit töreni'nde miydi neydi.. Yani tüyme falan bilmiyorum...

7. Hafız Esad için Ortadoğunun tilkisi derlerdi, Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Atilla Ateş Hatay'da "Artık sabrımız kalmadı" dediğinde ve Demirel'de bunu onaylayınca, Öcalanı paket yaptırma hızına kimse yetişemezdi, çünkü tehlikeyi görmüştü.

Oğlu ise dangalak çıktı, son iki yılda şartlar kendi lehine döndüğünde barış, demokrasi, insan hakları, cart curt, ham hum şaralop siyaseti izleseydi dengeleri değiştirebilirdi, Reyis bile buna dünden razıydı, eline yüzüne bulaştırdı ve gitti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dengesiz olduğunu yazdım zaten ama biz de gidip orada gemilerle bu operasyonu desteklemek zorunda değildik en azından..

Saddam ile ilgili aynı fikirde değilim, zira önden seni öldüreceğiz derken arkadan bazıları da bizim öyle dediğimize bakma sen diye ayrı bir faaliyet yürüttü, hatta Birand bile hatırlarsan savaş çıkmayacak demişti.

İngilizlerin ne yaptığını ayrıca yazmayacağım.

Ayrıca Enver Sedat ı neden yazdın anlamadım, onu zaten suikast ile temizlediler... Geçit töreni'nde miydi neydi.. Yani tüyme falan bilmiyorum...
    Denizaltı bile gönderdik Natonun ne işi var Libyada derken Çiğliden uçaklar kalktıydı, Reyis Kaddafiyi sattı.

Saddam için söylediğim önceleri değil, artık filmin son kareleri oynarken bile çıkış imkanı vermişlerdi.

Beşer Esad yazacakken, olmuş Enver Sedat pardon.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 214/214 İlkİlk ... 114164204212213214

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •