Pis adam özü karanlık faşistin önde gideni,dostum dediği adamlarda hep onun gibi,kukulatacı zenci,kızılderili düşmanı ırkçı bir kö...pek,özü kerhanecilik dedesi o mesleği icra ediyordu yahudiyi destekler içinde lobileri olduğu için,şimdide dünyaya kan kusturma peşinde birgün bakmışız kafasına sıkmışlar,cumhuriyetçiler hep böyledir yıkıcıdır,kaş yapayım derken hep göz çıkartmıştır,demokratlar toparlayıcıdır oda cumhuriyetçilere nazaran yoksa hepsi ayni mokun soyu,100 senedir varlar,kadim değillerdir kökleri yoktur yani köksüzdürler her milletten insanlar mevcuttur içerisinde,bizdeki eski solcular boşuna katil amerika dememiştir,2'ci dünya savaşından sonra palazlandılar,bütün bilim adamlarını kendi bünyesine toparladılar,onların sayesinde geliştiler,atomu icat eden adam bile japonya olayından sonra,pişman olmuştur,neyse...

Alıntı yaparak yanıtla
bizimkilerin yanlış kararları neticesi olmuştur bu yani takın sayesinde,zaten hep yanlış yoldalar devamlı ülkemizi zora sokma peşindeler herşy ellerinde patlamıştır,muhatap ollduğu ülke insanları hep yaramaz insanlardır,çıkmışlar bide insanlık dersi vermeye çalışırlar,bende sizin insanlığınız batsın diyorum...

Yer İmleri