Originally Posted by
nevriz
PÝÞMANLIK
2022 yýlý genel kuruluna katýlmýþtým kaðýt o zamanlar revaçtaydý herkes kaðýdýn peþine takýlmýþtý þirketten pay almak isteyen bir yýðýn fon ve büyük yatýrýmcý vardý genel kurul öncesi Sami bey ayak üstü salonda yatýrýmcýlarla sohbet ediyordu insanlar sorular soruyor oda cevaplýyordu sabýrla ve açýklýkla bir ara bende söze girdim zaten yakýn zamanda bir sermaye artýrýmý yapýlmýþ kaðýt bölündüðü fiyatýn çok üstünde getiride saðlamýþtý yani þirket sempatisi ve fiyatý doruktaydý ,iþler için güçlü finansman gerekebilir deyince
ben %200 bedelli yapýn herkes seve seve katýlýr hatta bir oylama yapýn burada bakýn kaç kiþi el kaldýracaak deyince gülümsedi yatýrýmcýmýzý üzmek istemiyor onlara yükde olmak istemiyoruz demiþti etrafýnda 20/ 25 kiþiydik
neyse genel kurul salonuna geçildi kurul baþladý ilerleyen saatlerde ben söz aldým bedelli yapmalarýný istedim ,isterseniz salonda oylama yapýn dedim ,gene gülümseyerek teklifinizi oya sunalýmmý dedi bende hayýr dedim öneri olarak dile getirdim (teklifin benden gelirse oylanmayacaðýný ve mahcup olabileceðimi düþündüm) dedim
keþke evet genel kurul oyuna sunun deseydim kaðýt kabýna sýðmadýðý günlerdi oylanýrdý diye aklýmdan geçiriyorum ve piþmanlýk duyuyorum keþke sundursaydým belki oylanýr o zaman %200 kararý alýnýr þimdiki borçlar oluþmadýðý gibi yatýrýmlarda hýzla ilerlerdi ,faizler düþüktü dolar düþüktü ,hatýrladýkca üzülüyorum
geçen yýl gene önerdim bu sefer karar aldýlar ama geç kalýnmýþtý SPK da iyice geciktirdi ve revize ettirdi zaman ve para kayboldu gitti yazýk oldu.
Yer Ýmleri