Artan

16,72 10 18:10
445.060,00 10 18:10
173,80 10 18:10
363,50 9.98 18:10
3,31 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 18:10
12,60 -10 18:10
583,50 -9.95 18:10
31,50 -9.95 18:10
115,10 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.590.230.357,42 18:10
7.913.421.988,00 18:10
7.791.630.197,90 18:10
7.294.524.485,35 18:10
7.222.454.090,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 158/159 İlkİlk ... 58108148156157158159 SonSon
Arama sonucu : 1269 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

Yeni yılın sağlık ve huzur getirmesini, ayrıca nice yeni yılları sevdiklerinizle birlikte geçirmenizi dilerim...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

TURKIYE FINANSAL ARENA VE TURKIYE BILGI.....

TURKIYE BILGI.....

bunu bilmeden....turkiye finansal arenayi ANALIZ edemezsin.....

nedir TURKIYE BILGI.....

1.-CONFUCYUS..."insanlar dogarken iclerinde iyilik yuklu olarak dogarlar.....onlari gereksiz cezalandirmak yerine.....egitmelisin....aileyi esas alip....kocanin karisina....kocanin evlatlarina koruyucu olmasini ....kucuklerin ise buyuklere saygili olmasini ogretmelisin....BU AILELERIN TOPLAMI ULKEDIR....YONETICILER BU AILELERE KARSI KOCA GOREVINI USTLENIR....onlari yonetir....buyuk bir HOSGORU ESASTIR."...bu yonetim tarzinda...

2-LEGALIZM...."insanlar dogarken iclerinde kotuluk yuklu olarak dogarlar.....bu insanlari surekli cezalandiracaksin....KORKU ESASTIR....YONETIMDE....SEVGI DEGIL....KORKU YONETIMIN TEMEL OGESIDIR..."yonetim tarzi bu....

DEGERLENDIRME....

Hangi yonetim tarzinda TURKIYE.....ve bu yonetim tarzini....TURK HALKI isteseidi degistirirdi....sayisiz secim oldu....ve halk her secimde...ben bu yonetimden memnunum dedi...

sen kimsin....FINANSAL ARENADA PARA KAZANAN bir insansin.....

senin temel hayata bakisin nedir.....

TAOIZM...."INSANLAR HEM KOTU VE HEMDE IYILIK YUKLU OLARAK DOGARLAR.....yasadigin ortami incele.....degismiyen tek sey....DEGISIM ise.....adapte ol.....sana gore kotu olan sey....bir baskasina gore iyi birsey olarak niteleniyor.....HER SECIMDE....onlar kazaniyor ve sen kaybediyorsan....VE SEN ISRARLA....ADAPTE OLMAYIP DIRENIYORSAN.....SEN FINANSAL ARENADAN CEKIL.....KAYBEDERSIN."
    Son düzenleme : kuzu; Bugün saat: 17:46.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

NE YAPIYORUM.....

..."gahhhh cikiyorum gokyuzune seyrediyorum ALEMI....gahhhh....iniyorum yeryuzune seyrediyor ALEM beni...."

gokyuzunden.....TURKIYEYE bakiyor....herseyi goruyorum.....

iniyorum yeryuzune.....CONUYORUM TUSLARA....hersey....beni goruyor.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Degerli Okuyucularim.....

YENI BIR YILA GIRIYORUZ.....eski yil bu gece oluyor....eski yildaki gunahlarimizda bu gece olecek....

once.....

KENDIMI AFFEDIYORUM.....cunki ben....AGZI BOZUK VE HUYSUZ BIR ADAMIM.....lutfen sizde beni affedin....

sonra.....

BENI KIRAN VE UZENLERI AFFEDIYORUM.....lutfen sizde affedin....

dusturumuz.....SER VE HAYIRDIR....insanlarda hem ser....hemde hayir vardir.....

kuzu.....EHVENI SERDIR.....SERLERIN EN IYISIDIR....

demenizi sagliyacak BIRIKIMI KALBINIZE KOYABILMIS ISEM....basarili bir sene gecirdim demektir....

YENI YILDA DAHA AZ SER....DAHA COK HAYIR LA....muhatap olmamiz dilegi ile....tum mutluluklarin bizi bulmasini dilerim....

SEVGILER......KUZU.

5. Herkese mutlu yıllar diliyorum

6. Sn. kuzu ve topik sakinlerine sağlık,afiyet dolu bir yıl dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    Degerli Okuyucularim.....

YENI BIR YILA GIRIYORUZ.....eski yil bu gece oluyor....eski yildaki gunahlarimizda bu gece olecek....

once.....

KENDIMI AFFEDIYORUM.....cunki ben....AGZI BOZUK VE HUYSUZ BIR ADAMIM.....lutfen sizde beni affedin....

sonra.....

BENI KIRAN VE UZENLERI AFFEDIYORUM.....lutfen sizde affedin....

dusturumuz.....SER VE HAYIRDIR....insanlarda hem ser....hemde hayir vardir.....

kuzu.....EHVENI SERDIR.....SERLERIN EN IYISIDIR....

demenizi sagliyacak BIRIKIMI KALBINIZE KOYABILMIS ISEM....basarili bir sene gecirdim demektir....

YENI YILDA DAHA AZ SER....DAHA COK HAYIR LA....muhatap olmamiz dilegi ile....tum mutluluklarin bizi bulmasini dilerim....

SEVGILER......KUZU.
    Büyüksün Guzu reyiz.
    Güzel ve sana yakışır mesajlar vermişsin
    Bilmukabele. Hayırlı bir sene olsun, tüm ülkemiz ve vatanımız ve vatandaşlarımız için.

NOT: 'Bu gece "Miladi takvimle" Yılbaşı' yani bizim günahlar af olacaksa... Bu gece olmaz. O nedenle çok da şey etmemek lazım.
    Diğer türlü olsa İbrani Takvim'e göre de yılbaşında günahlar af olurdu. Bu nedenle sen yine de çok günah işleme
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

SER DOLU 2025....TUKIYE FINANSAL ARENA....

sen kimsin....TAO sun....akiskanla birlikte akiyor....etrafinda ne oluyor ona bakiyor....ADAPTE OLUYORSUN......

2025 DE....AKISKANLA BIRLIKTE AKTIK....ETRAFIMIZA BAKTIK....HEPSI....BOMBOKTU...

SOYLEKI....

HAZIRAN 2025 DE....PARAMIZ VARDI....BIRYERE YATIRMAK ISTEDIK....DOLAR....FAIZ...BORSA....bu ucu alternatiflerimdi....

1.....DOLARA KOYAN.....yuzde 8 civari karda....

2....FAIZE KOYAN.....yuzde 18.5 civari karda....

3....BORSAYA KOYAN....9000 DEN 11 215 E.....YUZDE 25 KARDA.....YILI KAPATTI....

BORSAYA KOYANLAR ISE.....UCE AYRILIYOR....

1....BENIM GIBI ENDEKSIN MOTORU OLAN 10 KAARDA YAYILANLAR....bu kaartlardan bazilari yuzde 60-70 cikarken.....bazilari cikmamis ve hatta dusmustur....bunlarin ortalama kari endekstir....yani yuzde 25....arti VIOP short karlari....arti 5 spekulatif kaardi tepede satip....10 200 de geri almalarinda ki net kar....

2....sadece bir veya iki kaart almis olanlar....ve sanslilar bunlar cikan kaartlar....misal...ASELSAN VE TUPRAS....bu kardeslerim yuzde 60-70 arasi kardalar 6 ay sonra.....

3....sadece bir veya iki kaart almis olanlar.....ve SANSSIZLAR aldiklari cikmiyan ve dusen kaartlar....misal...EREGLI VE SISE....bu kardeslerim TARRAGIMI YEMIS DURUMDALAR....cunki....komple SER le muhataplar....

yani.....KUZU....alternatiflrin en iyisini secmistir....

adi.....EHVEN-I SERDIR....

Sayfa 158/159 İlkİlk ... 58108148156157158159 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •