TURKIYE FINANSAL ARENA VE TURKIYE BILGI.....
TURKIYE BILGI.....
bunu bilmeden....turkiye finansal arenayi ANALIZ edemezsin.....
nedir TURKIYE BILGI.....
1.-CONFUCYUS..."insanlar dogarken iclerinde iyilik yuklu olarak dogarlar.....onlari gereksiz cezalandirmak yerine.....egitmelisin....aileyi esas alip....kocanin karisina....kocanin evlatlarina koruyucu olmasini ....kucuklerin ise buyuklere saygili olmasini ogretmelisin....BU AILELERIN TOPLAMI ULKEDIR....YONETICILER BU AILELERE KARSI KOCA GOREVINI USTLENIR....onlari yonetir....buyuk bir HOSGORU ESASTIR."...bu yonetim tarzinda...
2-LEGALIZM...."insanlar dogarken iclerinde kotuluk yuklu olarak dogarlar.....bu insanlari surekli cezalandiracaksin....KORKU ESASTIR....YONETIMDE....SEVGI DEGIL....KORKU YONETIMIN TEMEL OGESIDIR..."yonetim tarzi bu....
DEGERLENDIRME....
Hangi yonetim tarzinda TURKIYE.....ve bu yonetim tarzini....TURK HALKI isteseidi degistirirdi....sayisiz secim oldu....ve halk her secimde...ben bu yonetimden memnunum dedi...
sen kimsin....FINANSAL ARENADA PARA KAZANAN bir insansin.....
senin temel hayata bakisin nedir.....
TAOIZM...."INSANLAR HEM KOTU VE HEMDE IYILIK YUKLU OLARAK DOGARLAR.....yasadigin ortami incele.....degismiyen tek sey....DEGISIM ise.....adapte ol.....sana gore kotu olan sey....bir baskasina gore iyi birsey olarak niteleniyor.....HER SECIMDE....onlar kazaniyor ve sen kaybediyorsan....VE SEN ISRARLA....ADAPTE OLMAYIP DIRENIYORSAN.....SEN FINANSAL ARENADAN CEKIL.....KAYBEDERSIN."
Son düzenleme : kuzu; 31-12-2025 saat: 17:46.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri