bu IMAM GAZALI yi cok seven araplasmis TURKLER cok....
onlara tavsiyem....bu ipnenin....abbasi halifesi ve vezirlerine.....her yil TURK DIYARLARINDAN....esir edilip.....getirilen onbinlerce turk erkek cocuguna nasil bir muamele yapmalari gereken....EL GHAZALI....imzali kitaplari var.....ARABIN makyevellisi.....turku nasil ezersin ustasi.
onlari okurlarsa.....bunu....MEKKEDEN MEDINIYE KADARDA ONLAR IKER....
TUGRUL VE CAGRI BEY....irani isgal edip.....bagdata dayandiginda....bu ipne girecek delik aramistir....daha sagdi....GEBERMEMISTI.
TURK....bokunu sicmis....ustune..... ETRAK-I BI-IDRAK.....yazip....
O BOKU....BUNA YEDIRMISTIR.....TUGRUL halifenin kizini aliyor....DUDUKLUYOR.
daha sonra HULAGU han geliyor....o....selcuklu TUGRUL VE CAGRI gibi degil....tum arabi kirmaya geliyor.....
abbasi halifesi......beni oldurursen gunes dogmaz diye elci gonderiyor....devrisi gun...HULAGU bunu bir haliya sarip.....ustunden 1000 mogol ve turk atlisi gecirtiyor.....ERTESI GUN....GUNES COK DAHA PARLAK DOGUYOR.....TURKUN INTIKAMINI ALIYOR......arap kellerinden tepeler yaparak bagdatta....
ceddim.....asla affetmiyor.....
oku......mustafa kemali oku....filistindeki ordunun kumandani.....
bizi ingilizler degil....BU ARAPLAR KIRDI....ihanet.....ihanet.... ihanet....TURKIYEDE HALIFE VAR....BUNLAR HALIFEYE CIHAD ILAN ETTI....SERIF HUSEYIN.....SURGUNDE.....kibrista geberdi....TURKE IHANETIM BENI YAKTI DIYE DIYE GEBERDI.
araplasmis TURKLER ise....mustafa kemal halifeligi kaldirdi....diye....inim inim inlerler....
lem arap.....halifeye CIHAD ilan etmis....INGILIZLE BIR OLMUS....KIM IKER HALIFEYI....ne boka yaramis ki......arapca dilini ve araplasmayi yaymaktan baska.
Son düzenleme : kuzu; Dün saat: 09:53.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri