Artan

4,92 15.22 13:48
8,25 10 13:47
24,20 10 13:44
54,45 10 13:45
46,24 9.99 13:45
Artan Hisseler

Azalan

360,00 -10 13:47
472,50 -10 13:48
92,90 -9.98 13:48
7,27 -8.32 13:48
3,02 -6.5 13:48
Azalan Hisseler

İşlem

10.008.642.336,88 13:48
9.145.259.700,75 13:48
8.565.986.747,25 13:48
5.317.530.048,85 13:48
4.437.848.041,00 13:48
Tüm Hisseler
Sayfa 607/609 İlkİlk ... 107507557597605606607608609 SonSon
Arama sonucu : 4868 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,383
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Ben okudum. O ilgili yeri de okudum. Genel kurula katılmadığım için hiçbir şekilde balina ulaşamıyorum.

Meram sözlesme sonu 2035 mı 2039 mu?? Bilgin var mı?
    yeter ki Ulaşmak isteyin sizi engürüdeki satış merkezimize yönlendiriz...

lisans ile ilgili olarak şirket 2006 yılında ayrışmış sonra özelleşmiş...

"Bu Lisans; Meram Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'ne, Konya ve Karaman İllerinde
    (24/08/2006 tarihli ve 874-27 sayılı Kurul Kararı ile lisans tadil tarihinden itibaren Kırşehir,
    Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya, Karaman olarak tadil edilmiştir.) 13/03/2003 tarihinden
    itibaren 10 yıl süreyle (24/08/2006 tarihli ve 874-27 sayılı Kurul Kararı ile lisansın geçerlilik
    süresi 01/09/2006 tarihinden itibaren 30 yıl olarak tadil edilmiştir."

30/09/2036

2. 10 gundur Endeks gidiyor geri geliyor..
    Bugun Holdingler gidiyor yine geri geliyor..
    Bu artik mal toplama isini geceli cok oldu..
    Acikci,gunlukcu,vurkacci var sa da sadece bizim hissede mi var bu cakallar sanki..
    Yine hangi rezaleti fiyatliyoruz acaba..
    Daha endeks duzeltmesi olacak bir de..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,383
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    10 gundur Endeks gidiyor geri geliyor..
    Bugun Holdingler gidiyor yine geri geliyor..
    Bu artik mal toplama isini geceli cok oldu..
    Acikci,gunlukcu,vurkacci var sa da sadece bizim hissede mi var bu cakallar sanki..
    Yine hangi rezaleti fiyatliyoruz acaba..
    Daha endeks duzeltmesi olacak bir de..
    bu rezalet fiyatlaması değil. baskı gerçekten 2018 yılına benziyor... alanı sürekli pişman ettirip sattırmak üzerine oynanıyor. eğer dikkat ederseniz müptezel trade edin falan demeye başlamıştı... madam boş teneke diyor sonra vay cenal gitti falan gibi salakça ve birbirini tutmayan yorumlar yapıyor ve psikolojisi bozulmuş yatırımcıları maalesef satmaya zorluyor. Çağdaş da benzeri yapıdaydı. odun kömür zerzevatçılar falan deyip sürekli küfrediyordu... ya da ciddi mesaj yazanları kendisine küfrettirip şikayetle forumdan attırıyor ve yıldırıyordu...
    20 centten psikolojimiz bozulduğu için alamadığımız mallar önce 1 sonra 5 dolara kadar çıktı. şimdi 2 dolardan alamadığımız malları bence 10 dolarlara çıkması mümkün ve bütün yatırımcıları silkip atacak... GBİLİK bu işin neresinde bilmiyorum belki de bir şeylere oynadı ve gümüş şortlama işine girdikten sonra sermayesini bitirdi en iyi ihtimalle. belki de zamanında Galip Öztürke dedikleri gibi sen kenara çekil koçum bu tahta sana göre değil demişlerdir...

bu dağınık psikoloji ile alım satım kazandırmaz... uzun vadeli hedefiniz var ise ve bütün ihtimalleri değerlendirdi iseniz dış seslerden uzak durun...

4. Alarko ya bizim gibi uzun vadeci olmayan ya da Alarkonun vurguncu spek tedrisatından geçmemiş binlerce yatırımcı girdiği anda game over yapıyorlar.İşlem yaptığım aracı kuruluşun müşterileri arasında bile alarko popüler oldu 15 gündür.Aha dedim bu hisseyi perişan edecekler.Hiç şaşmadı.Kardeşim adamlar her ortamı ve psikolojiye hakimler.Alıcı geldiğinde aktif alım yapan olursa malı yukarı çekerek yada yatayda satıyorlar.Sonra isterse borsa uzaya gitsin şirketten 1milyar dolar kar ettik haberi bile gelse hop diye aşağı serbest düşüş.9 senedir aynı baskı aynı terhane.İyi haber Alarkoya yaramaz.Kötü haber ise sert düşürür.En iyisi sıfır haber sıfır yorum hatta kötü aracı kurum raporları.İyi haber Alarko da düşüş habercisidir.Spek böyle çalışıyor.%70 istatistik böyle malesef

5. Peki sence götüreceği gün bu oyunu oynamayacak mı? BRSAN da birebir yaşadım. Hisse yükselirken yorum bile yoktu.. Herkes suspus olmuştu. Trenden erken indim birdaha aynı hatayı yapma niyetinde değilim.

Ben birgun goturecek olursa da bu oyunu oynayacagini dusunuyorum. Kimsenin elini suremedigi tahta oldugu zaman yolculuk basliyacak.

Kendi adıma yorumum hisseyi dusurebildikleri kadar dusursunler.Her kademeden her zaman alım yapacagım nakitim var kademeli alimimi yapıyorum.

Patrona tesekkurler bize bu hisseyi bu fiyata verdiği için...

Ne Blik nede AliVeli... Gerçi iyi eğlendiriyorlar bizleri tweeter mecralarında.. Bu adamlara bakarak yatırım yapan arkadaşların vay haline..

6.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Alarko ya bizim gibi uzun vadeci olmayan ya da Alarkonun vurguncu spek tedrisatından geçmemiş binlerce yatırımcı girdiği anda game over yapıyorlar.İşlem yaptığım aracı kuruluşun müşterileri arasında bile alarko popüler oldu 15 gündür.Aha dedim bu hisseyi perişan edecekler.Hiç şaşmadı.Kardeşim adamlar her ortamı ve psikolojiye hakimler.Alıcı geldiğinde aktif alım yapan olursa malı yukarı çekerek yada yatayda satıyorlar.Sonra isterse borsa uzaya gitsin şirketten 1milyar dolar kar ettik haberi bile gelse hop diye aşağı serbest düşüş.9 senedir aynı baskı aynı terhane.İyi haber Alarkoya yaramaz.Kötü haber ise sert düşürür.En iyisi sıfır haber sıfır yorum hatta kötü aracı kurum raporları.İyi haber Alarko da düşüş habercisidir.Spek böyle çalışıyor.%70 istatistik böyle malesef
    An itibarı ile Alarko PD Meramdaki varlık tabanına eşit. Geçen yıl ALARKO ENERJİye alınan arsa dahi en az 2 milyar TL eder. Şimdi Cengizden üste kaç USD alınacak? Güneş santralleri? Tarım? Alarko Sermaye? ALCAR? Uçak? Bakad? ALTEK hidrolar? Turizm? ALGYO varlıkları? Antalya Arsalar, Holding Bina, Kasadaki Nakit?

Bu garip fiyatlama nedir? Piyasa kötü olsa anlarım, ama not artışları bekleniyor, enflasyon, faiz düşüşte...Gerçekten normal olmayan birşeyler var....

7. Allah spek in de şereflisini nasip etsin..
    bize 3 yildir en serefsizi denk geldi..
    Hemde o kadar olumlu işe rağmen..
    Ünlü yatirim bugun hedef fiyat veriyor 159 diyor ..
    En cok satan 100 maliyetle Ünlü oluyor..

8.  Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Allah spek in de şereflisini nasip etsin..
    bize 3 yildir en serefsizi denk geldi..
    Hemde o kadar olumlu işe rağmen..
    Ünlü yatirim bugun hedef fiyat veriyor 159 diyor ..
    En cok satan 100 maliyetle Ünlü oluyor..
    Şirkete yazmak lazım, ya da SPKya şikayet. Bunlar hiç normal değil.
    Düşünün ortada bir anlaşma var, şartlarını kim biliyor? patronlar....ve saz arkadaşları

Sayfa 607/609 İlkİlk ... 107507557597605606607608609 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •