Artan

44,24 10 15:41
12,99 9.99 15:41
35,00 9.99 15:41
2,76 9.96 15:40
27,18 9.95 15:41
Artan Hisseler

Azalan

18,90 -10 15:41
17,34 -9.97 15:41
11,33 -7.96 13:55
24,22 -7.2 15:41
4,30 -7.13 15:41
Azalan Hisseler

İşlem

13.938.367.450,25 15:41
8.675.392.469,00 15:41
7.231.632.495,33 15:41
5.809.662.815,69 15:41
5.303.929.883,00 15:41
Tüm Hisseler
Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
Arama sonucu : 66 madde; 57 - 64 arası.

Konu: YUNSA - Yünsa

bu hafta kapanışı güzel yaparlar diye bekliyordum, olmadı...asels ile gene endeksi taşıdılar ..3-5 tanesi patinaj yaparken, diğerleri halen geri viteste.. 12.047 desteğinin altına 11.907 desteğini de ekleyelim.. halen TOBO beklentim devam ediyor.. şimdilik XU100 kumarhanesinden anlatacaklarım bu kadar.. kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

şimdilik lacivert ve turkuazın destekleri ile korunuyor.. birkaç indikatör yatay yukarı yaparken bar patinaja devam ediyor.. hareketi belirleyecek, leylak roza birleşmesi daha öncede gerçekleşebilir... 3-4 bar sonra da.. bu gün beklentim yüksekti, fos çıktı..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Bilanço muhtemelen 6 Mart'ta açıklanacak yani tahtadaki arkadaşların fazla acelesi yok, zamana oynuyorlar... Konu zaman ise sıkıntı olmaz, herkese eşit davranan en adil şey bu kâinatta...Akıp gider ancak kimse için hızlı ya da yavaş akmaz...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Bizim gibi, tahtayı bizzat yapmayıp kazancı tahtanın -dikkat edin tahtacının demiyorum- hareketine bağımlı yatırımcılar için ödenmesi gereken tek bedel zamandır...Bedelsiz kazanç olmaz yani, yeterki seçtiğin şirket kurumsal, şeffaf ve yatırımcı dostu olsun gerisi kendiliğinden gelir...

5. Fon mallarının bir kısmını geri aldılar yanlış görmediysem...Bittikten sonra sür abicim modu, geride detaylı bir şekilde yazmıştım zaten; bu hep böyledir...YTD

6. Yünsa ve BAİBÜ Teknoloji İş Birliği

Yünsa, geleneksel tekstil üretimindeki liderliğini, BAİBÜ ile yürüttüğü yüksek teknoloji odaklı projelerle bir üst seviyeye taşımaktadır. Yünsa'nın gelecek gelir kapısı açısından kritik öneme sahip olan bu iş birliğine dair güncel durum özetim şöyledir;

1. Projenin Niteliği ve İnovasyon Gücü
    TÜBİTAK 1505 programı kapsamında desteklenen proje; kanamayı durduran, yara iyileşmesini hızlandıran ve antibakteriyel özelliklere sahip akıllı teknik tekstillerin geliştirilmesini kapsamaktadır. Bu, Yünsa'nın sadece bir moda tedarikçisi değil, aynı zamanda bir derin teknoloji (Deep-Tech) oyuncusu olma yolundaki vizyonunu kanıtlamaktadır.

2. Güncel Durum: Seri Üretim Eşiği
    Yaklaşık 8 yıllık bir akademik çalışmanın sonucunda geliştirilen prototipler başarıyla test edilmiş ve AR-GE süreci tamamlanmıştır. Üniversite kanadından gelen son açıklamalar, projenin artık laboratuvar aşamasından çıkarak seri üretim hazırlıklarına başladığını teyit etmektedir. Bu durum, 2026 yılı itibarıyla ürünlerin ticari etkisinin görülmeye başlanabileceğine işaret etmektedir.

3. Pazar Potansiyeli ve Stratejik Genişleme
    Bu iş birliği ile üretilen 24 farklı kumaş türü;

Savunma Sanayi: Kan dindirme özellikli askeri üniformalar,

Tıp Sektörü: Antibakteriyel hastane tekstili ve diyabetik yara bakım ürünleri, gibi yüksek katma değerli niş pazarları hedeflemektedir. Teknik tekstillerin kâr marjı, geleneksel yünlü kumaşlara göre önemli ölçüde yüksektir.

Kendime çıkardığım sonuç şöyle;
    BAİBÜ iş birliği, Yünsa'nın küresel tekstil krizinden sıyrılarak savunma ve sağlık gibi krizlere dayanıklı sektörlere giriş yapmasını sağlamaktadır. Bu akıllı dönüşümün, şirketin orta ve uzun vadeli kârlılığına ve çarpanlarına pozitif yansımasını beklemekteyim.

Kaynak:
    https://www.boluekspres.com/icerik/haber.php?i=77893

Bu genel bir analiz olup yatırım tavsiyesi içermez. Portföy stratejin doğrultusunda risklerini her zaman göz önünde bulundurmalısın.

7.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Fon mallarının bir kısmını geri aldılar yanlış görmediysem...Bittikten sonra sür abicim modu, geride detaylı bir şekilde yazmıştım zaten; bu hep böyledir...YTD
    sadece fon mu benim malı da aldılar

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Fon mallarının bir kısmını geri aldılar yanlış görmediysem...Bittikten sonra sür abicim modu, geride detaylı bir şekilde yazmıştım zaten; bu hep böyledir...YTD
    Kalan kısmını da bugün verdiler, böylece zavallı YF yatırımcısı hamallık görevini tamamlamış oldu...Bu devirde hisse yoğun fon alana şaşarım...YTD

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •