Froto + Toaso + Ttrak = Aselsan etmiyor (piyasa değeri olarak). Osman reis kaçırdık aselsan tombalasını.
Her daim olmalı etmeli falan hala akıllanamadınız mı.?? Her daim olacak hisse diye birşey yok. Her daim borsa diye birşey de olmadığı gibi.
TKFEN 60 tl den 160 a gitti idi o gün bugündür düşüyor.70 tl Kords için neler deniyordu 115 den düştü 50 ye 2 senede.
Froto içinde 2 sene evvel mutlaka olmalı cart curt . geldiğimiz nokta da vites kolu titreşim var mı.
hekts sasa saymıyorum bile. eregl "of course" idi. doplama biriktirme yapıyordu dayılar. dayıları toplamışlar da haberleri anca anca oluyor. 3 senelik getirisi eksi. Bırak enflasyonu dolar altın faizi. eksi eksi.
asels 2017 de de aynı muhabbet döndü. bir çaktılar 7 sene!!! yediiii. 3 dolardan 60 cent e düştü . şurada froto 2 senedir sürünüyo. 5 sene daha beklediğini düşün. eregl de 5 sene!!! toplayıcılar vardı. 1 senede nefesleri tükendi. daha 2 seneleri var oysa.
Froto + Toaso + Ttrak + Otkar + Tuprs = Aselsan etmiyor (piyasa değeri olarak). Bu terslikte bir iş var.
yanlış hesaplamadıysam
Ben şimdi diyelim ki 2013 de aselsan aldım
12 senede 3bin katı yapmış ( doğru dimi bu oralet ? ) sonra 3 sene yerinde saymış
Koca bi eeeeee derim
Saysa ne olur saymasa ne olur
Uzay para birimine göre bile bu hisse primli değil mi
Yanına yanaşan bir getiri var mı?
Yani bana sonra soba borusu geçirseler ne olacak onu anlamadım.
Olmuş olan üzerinden konuşmak kolaydır önemli olan olacak olan hareketi yakalamaktır kaç kişi 2013 den beri Aselsan da bekliyor ki ?
Yer İmleri