[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Ufak bir hastane işi sonra çarşamba pazarı..yetişirim..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
[url=https://hizliresim.com/jbn4hjf][/url
pıst 100 grafımla aynı hareket ediyor bunlara göre mal aldık spotta yeri geldi vıop tarafınıda kovalayarak oyunu döndürmeye çalışıyorum şimdilik güzel gidiyor 2 formasyondan üçgen devam ediyor sonra büyük formasyonu uygular mı ona bakıcaz.
böyle bir senaryom var bakalım![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
sarı alan sonrası, a mavi alan destek bölgesini bekliyorum,...beklediğim yer orası,...
oraya gelirsek bir dalgalanma olur tekrardan ? için, sordurur manasında,...? sonrasında turuncu alan gelirse ŞAYET,
grafiklerde saatlikler sat manasında İŞTE O ZAMAN devreye girer,...bunun aksi saatlik te al durumu devam eder,..
şimdilik 5 likte son sat sinyaline fiyatları askıda tutuyor, a maviyi vermek istemiyor,...ancak sat devam ediyor
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
5 lik te ''al'' a döndük,...şayet tekerrür '' sat '' gelirse bu kesin a mavi destek alanı yapar,...
şu anki görüntüde sabh ki dibini korumaya çalışıyor diyelim,
aşağı yukarı harita belli,...
5 lik belli,
saatlikler belli,..
irade var o da belli,...
dünkü günlük grafik belli,...mesaj ......97, orada bir duvara toslama oldu dün,...
ne kadar gerçekçi işte 5 lklerden bulmaya çalışıyoruz,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Yer İmleri