[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Dün vurcaz yardım yolda dedikten sonra aniden İran ölümleri durdurdu dedi
Sırf yalan dolan üçkağıtçı 1 saat içinde kendini yalanlıyor
Bu adam gitmeden kesinlikle çok az pozisyon ile oynama kararı aldım
İlk dönemi de böyledi şu an daha da yoldan çıktı
Aklı dengesi de yerinde değil gibi
Bankalar bu ay 3.5 üzeri gelecek o da tuik hilesiyle enflasyonu fiyatliyor reel de +7 8 gelmesi lazım
Herseye yağmur gibi zam geliyor
Ben bu yüzden bu hareketi başlatanlarla aynı maliyetteyim aralıkta yaptığım portföyde 2.60-2.64 ortalamam onlarında öyle , doğru tahtalarda , doğru zamanlama ile gidilmeli son çoşkuda ben adaya veda ederim şimdilik manyak bize sallamadığı sürece sıkıntı yok biraz taze para girerse önümüzdeki haftalar 3 dolar hedefim devam eder ilk etap.
hafta sonu İran vurulursa bizide bir sallar öyle top yekün bir savaş beklemiyorum belirli hedefler vurulur , iranda füze sallar vs vs , bakalım gündemi takip ederek ilerlemek gerekli işin özü.
bol kazançlar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
[IMG][/IMG]
Pala 1 alıp 5 satıyor...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
[IMG][/IMG]
XBANK olmadan fazla uzaga gidemezsin pala....ŞORT devam
İlk destek 139,14
Yer İmleri