YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
grafimiz bu.....14 500.....
SUBAT VADEYE DIKKAT....hic short yok....herkes long....tehnikci ikisi yolda...onlari mutlaka halledecegiz bu hafta.
DUBAI de onemli toplantilar var....
davos da ki GLOBALISTLER.....herseye yani TRUMP in yarattigi yeni dunya duzenine son verecekler....
TEK YOLU VAR BUNUN....
ELLERINDEKI 10 TRILLION DOLAR DEGERINDEKI.....AMRIKI VARLIKLARINI SATMAK....bu TRUMP in sonu olur....
dubai cok onemli.....simdi vaktim yok....BIR ON BILGI VEREYIM DEDIM...PARITELERDE COK TEHLIKEDE....EURO UCAR.
ARAPLARIN PARASI COK ONEMLI.....DENGE GIBI....hangi tarafa gecerse....o kazanir.
Son düzenleme : kuzu; 26-01-2026 saat: 01:07.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sevgili kisa vade....
cok doluyum....
bos islerle ugrasacak vaktim yok....bekle bu hafta gecsin.
simdi paralari cebe doldurma telasim var.
PARANI BORSAYA GOMMUSSEN.....geyik yapacak halin olmuyor....
bu topik paralarini borsada MALA GOMMUS insanlarin topigi....burada GEYIK OLMAZ.
forumda binlerce topik var.....GEYIK TOPIKLERIDE var....orada yazsinlar.
OZAN EROL geyikci degil....BORSACI....
HADISE SUDUR....
9000 DE BURASI DIP DEYIP.....MALA GIRDIK....
9000 den 12 500 e kadar....surekli....topigime gelip....siz enayimisiniz....niye maldasiniz dediler....
12 500 ila 13 000 yaninca.....ONLARDA GELIP MALA GIRMEYE BASLADI.....bu cok tehlikeli dedim...tehnikci mala giriyor.....
neden TEHLIKELI....
Cunki bizim gibiler mali alir.....yuzde 50 ciktimi....TEHNIKCI MALA GELIR....ONLARA VERIR CIKARIZ....
ISTE BU HAFTA O HAFTA....TEHNIKCIYE MALI VERIP YUZDE 20 GOCECEGIZ KI STOP LOSS OLSUNLAR.
GELIP YAZACAKLAR.....niye satiyorsunuz.....biz enayimiyiz....yuzde 50 yukaridan MALA BINDIK.
BENIM ISIM BU.....onlari soymak....cok bilgililer....ha ha ha.
bugun bu kadar....PAZAR AKSAMI YAZARIM DEDIM.....YAZDIM....eller tetikte bu hafta....GOMECEGIZ MALLARI VE SHORTLUYACAGIZ HERSEYI.
sebeb....TEHNIKCIYI SOYMAK turkiye ozel....GLOBAL EKONOMIK KRIZ....genel.
HOSCAKALIN......
degerli okuyucularim.....
Yer İmleri