Artan

25,08 10 18:10
10,78 10 18:10
797,50 10 18:10
45,78 10 18:10
5,61 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,16 -9.98 18:10
2,98 -9.97 18:10
1,41 -9.62 18:10
51,50 -7.95 18:10
92,90 -7.29 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

31.566.523.391,50 18:10
18.658.115.715,25 18:10
17.848.881.164,64 18:10
16.960.812.638,30 18:10
16.881.262.651,41 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 319/327 İlkİlk ... 219269309317318319320321 ... SonSon
Arama sonucu : 2611 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Tamam güzel şöyle düşünelim, doları yok etmek isteyen bir Çin var ve altına destek veriyor ben kesin bilmemekle berâber Hindistan,Pakistan Bangladeş,Arap Ülkeleri , Biz ve Çin'de güçlü rezerv olduğunu halkın yastık altında altın tuttuğunu düşünüyorum yani batı bu ülkeleri ve halklarını zengin mi etmek ister....

Avrupa ülkelerinde bilen söylesin kaç kişi de altın merakı var merkez bankaları dışında, bu durumda Batı özellikle ABD neden söylemleriyle altının bu yükselişine destek veriyor..

Vermiyor, kendi iradesi dışında oluyor diyenlerde yazsın..

Neden ve sonuç analizi olmadan 20 k gibi rakamlara ulaşacak bile olsa inanmak zor..
    Çevrilemez abd ve batının borcu dünyada son 20 yılda ortaya çıkan para jeo-politik durum. Gözde olan bir şeyin lale soğanı gibi aşırı fiyatlama beklentisi.

2. Kastırşef vardı altın forumunda lak lak eden tarzanlar kızdırdı adamı. Ha bazen alakasız sayılabilecek konularda yazıyordu. Ergen gibi haklılık peşinde koşanlar forumlarda olduğu müddetçe iyiler azalıyor. Ben 2250 dolardan altına girerken bazı arkadaşlar dolar güzellemesi yaptı kimseye cevap yazmadık. Gerek yok. Herlesin yatirımı kendine

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Kastırşef vardı altın forumunda lak lak eden tarzanlar kızdırdı adamı. Ha bazen alakasız sayılabilecek konularda yazıyordu. Ergen gibi haklılık peşinde koşanlar forumlarda olduğu müddetçe iyiler azalıyor. Ben 2250 dolardan altına girerken bazı arkadaşlar dolar güzellemesi yaptı kimseye cevap yazmadık. Gerek yok. Herlesin yatirımı kendine
    Katılıyorum, ben sadece doğruyu bulmak için yazarım, hiç bir şeyi nedensiz övmem veya vermem tabii kötü niyetli biri çıkar da illa ters anlarsa yapacak bir şey yok.. O da ne hali varsa görsün.. Yani s2Tirsin gitsin..

Viop ta bi tane karaduman mı ne vardı, endeks 9k iken çok pahalı 7 k olmadan alınmaz diyordu, sorun bu gibi inanarak yazdığını düşündüren kişilerde bunlarda iki sayfa destan yazar bilmeyini yakar..

Bir hisse de iki spek vardı birini gönderdim ikisinin kanka olduğunu yıllar sonra anladım, belkide tek kişi idiler, ancak genel kurullarda görüşmüşler göya..

Ancak altında zaten böyle bir şey söz konusu değil, gerçekten de çok bedava dolar basıldı Eywallah altının artmasına da Eywallah ancak o zaman Amerika ve Avrupa daki konut , araç ve gıda fiyatları da altın gibi veya bizdeki enflasyon gibi artmalı burası uyumsuz...

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    20 k, 50k olmaz demiyorum olursa neden olacak bilen söylesin de evi, ceketi satalım da trene binelim diyorum...
    Öyle kesin bilen olsa burada ne işi var. Deniz hoca var benim bilgisine güvendiğim o da durmaz diyor. Kendimce dünyada ki bol paranın ve cari fazla veren ülkelerin bolca basılan kağıt yerine altın tercih etmeleri. Trump un akıl almaz hamleleri. Çin ve Japonya da çok fazla dolar var daha bunun %20 si altına gitmiştir. Vs sebeple yükselebilir. Çok uzun vade için gerekçeleri yarın size özel den yazayım

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Öyle kesin bilen olsa burada ne işi var. Deniz hoca var benim bilgisine güvendiğim o da durmaz diyor. Kendimce dünyada ki bol paranın ve cari fazla veren ülkelerin bolca basılan kağıt yerine altın tercih etmeleri. Trump un akıl almaz hamleleri. Çin ve Japonya da çok fazla dolar var daha bunun %20 si altına gitmiştir. Vs sebeple yükselebilir. Çok uzun vade için gerekçeleri yarın size özel den yazayım
    Kesin bilen aramıyoruz , madem konu açıldı fikri olan tartışsın diye yazıyoruz..

...

Bazen seninle düşünce de faz farkı oluşuyor, faz farkı nedir bir araştır ,akım ve gerilim arasında olur. Akşam da zahmet edip kartonda insan yatar yazmışsın, biz de NASA uzay istasyonundan gelmedik, şakasına yazıyoruz bazen Mr. Salih bilmem anlatabildim mi?

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Çevrilemez abd ve batının borcu dünyada son 20 yılda ortaya çıkan para jeo-politik durum. Gözde olan bir şeyin lale soğanı gibi aşırı fiyatlama beklentisi.
    O Allahın soğanıydı yemeğe dahi doğranacak değeri yoktu, bu ise altın diyeceğim başka bir şey yoktur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. Bir şey demeden bütün topikleri gezmek lazım acayip süper yorumlar okudum, nerede ve kim söylemeyeyim arayan bulur Mevlasını da

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    20 k, 50k olmaz demiyorum olursa neden olacak bilen söylesin de evi, ceketi satalım da trene binelim diyorum...
    https://eksisozluk.com/entry/179843573 Sayın Forumdaş, ekşi sözlükte bir arkadaşın şöyle bir yazısı var, ekonomik sistem analizi.

Sayfa 319/327 İlkİlk ... 219269309317318319320321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •