7000 e inen kağıtlar çok fazla..seç beğen kardeşim..evet inmeliydi ve inmediği için de çoğu kağıt borsadan ayrıştı ve çakıldı dibe değil mi akıllım..teknik olarak hisseciyiz ve 7000 li seviyeler geldi mi..geldi..tamam..
ve ilk hedef 400 dolar..
400 dolar yıl sonuna kalmaz..
Aynı mantıkla, 400 dolara da geldiğinde 7000 , 9000 endeks te duracak kağıtlar olacak..
...
Bu cevap cevap değil.. Olmamış.. Bist pahalı demiştin ve bu yukarıda dediğini de kast etmemiştin.. Sayfalarca yazın ve inatlaşmaların var.. Yanıldım demek de erdemdir.
..
Yan kağıtlarda bulunan şahıslar artık herşeyi göze almalı, bist 30-50 dışında belki 100 macera arayan bulur..
cok hos gorunuyor baskara.....
tek sikintimiz....LAZ GUNEYSU....yarisini satti...SINYALI VERDI....
verirse versin takma onu yaw deme.....
bunun dedesinin dedesi....trabzon rum ipmaratorlugunun....ECUMENIC PAPAZI idi....cinler ve ecinlilleri kullanarak....SIMENA MANASTIRINI yapmis idi....o yalcin dagin suratina....buda ele....CINLER VE ECINLILERLE BIRLIKTE BU....bilir yani.....bir keresinde bi pozda idim....poza cok inaniyordum....bu yakama yapisti....CIK BU POZDAN....HEM KENDINI HEMDE MILLETI yakacaksin dedi.....once hasstir papaz dedim....bu israra devam etti....POZDAN CIKTIM....CIKMASAYDIM.....TARRAGI YEMISTIM....BATMISTIM.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SEVGILI KUYUMCULAR.....
ALTIN VE GUMUSTE.....
kuzu ucun biri kurali calisti....bugaddin yeter....cikin.
TUMU DOGRANDI....DOGRANACAK DEMISTIM....JPMORGAN....PARA GANI....
SALI GUNU....reverse...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Global düşerse biz ne kadar pozitif ayrışabiliriz
Bana göre shortçular havlu atınca bu hikaye biter
Yer İmleri