her bilanço adil değeri hesaplayıp grafiğe yapıştır bir kere..benim grafikte 126 çizgisi durur..
ha önceden 126 ya geldi,geçti..gözyaşına bakmam çıkarım..ilk bakacağım şey neyi fiyatladığıdır..aklıma yatmazsa beklerim..
2 türlü beklersin...ya bilançoyu yada bu mesnetsiz yükselmenin düzeltmesini...her ikisinde de para kazanırsın..
şimdi;
sana al ve sat diye 2 tuş vermişlerse her maldan çıktığında akabinde hemen almak zorunda mısın?
beklemeyi de bileceksin..
düşüşün fibo su sana yükseliş mertebelerini verir ise, yükseliş sonunun fibo su da sana alım yerlerini vermez mi?
düşüşde dediğimiz 0,618-0,786 stratejisi, yükseliş fibo sunda da geçersiz mi?
kaldı ki sadece fino stratejisi yok elimizde...kenarda indikatörler de var..
RSI8/14 stratejisini anlattık..arkadaşın bir yazdı..sadece onla bile kazanıyorum dedi..var paylaşımlarımızda..
biraz da sen merak edeceksin..en azından temel şeyleri öğrenirsen bizde burda zorlanmadan stratejilerini anlatırız..
nasıl fibo atacağını bilmezsen, ben nasıl anlatırım sana zihniyetini...hadi onuda anlatırızda bizede yazık..
YouTube da var bir dünya..ben kalanını anlatırım..
126 yı geçerse yada değerse ne yapalım;
şanslısın ki bilanço dönemine girdik..126 yı vurursa ben çıkarım..bilançoyu beklerim..zaten az kaldı..adil değeri günceller,zaten yükselmiş 2 mum düştükten sonra yükseliş filo sunu atar alım yerlerinde pusu kurarım..
bu döngü mahşere kadar böyle gider..
Temettü tahminlerinizi alabilir miyiz sayın ortaklar?
Syg...
Yer İmleri