Coinlere girmeyenlere coin hizmeti vermeye başladı bu metaller. Hınzırlar sizi. Yemezler hedef 2028.
Coinlere girmeyenlere coin hizmeti vermeye başladı bu metaller. Hınzırlar sizi. Yemezler hedef 2028.
Altina yazik oldu gibi Cuma gunune kadar neler olur bilinmez!iran ile abd anlasti gibi!Rusya Ukraynaya 3-5 gün fuze atmazsa orasi da barisir.
ABD-İran krizi bitiyor mu? Witkoff ile Arakçi cuma günü Türkiye'de bir araya gelecek
Güncelleme Tarihi: Şubat 02, 2026 18:32
#İran#ABD#Nükleer
ABD-İran krizi bitiyor mu Witkoff ile Arakçi cuma günü Türkiyede bir araya gelecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2026 18:32
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, ABD ile nükleer müzakerelerin yeniden başlatılması emrini verdi. ABD Başkanı Donald Trump'ın özel temsilcisi Witkoff ile İran Dışişleri Bakanı Arakçi cuma günü Türkiye'de biraraya gelecek.
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Gümüşe birşey demem de fiziki altını bir 5 yıl içinde artık yaşamam gereken şehir ve hayat değişikliğine kadar tutabilirim. Artık yaşlanıyorum Allah ömür verirse en azından belli bir süreligine de olsa nefes alabileceğim yere gitmem lazım. Kasimdaki , aralıktaki altın, gumuş , platin ,paladyum aldığım fiyatlara baktım da ... O zaman İran'a korfezde bir abluka dahi yoktu
Ya da bir imkan olursa başka bir ulke
https://youtube.com/shorts/frmKIjS8K...orKL4Bn_LVS9K7
En son gazeteci Serdar Akinan Vietnama gitmişti, şimdi orada yaşıyor bildiğim kadarı ile.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bir tarihlerde Selim Edes mahkemede Engin Civan belge sorunca "Rüşvetin belgesi mi olur p ezevenk" demişti.
Ben de Epstein olayına bakınca "Ulan sapıklığın 3 ila 100 milyon belgesi mi olur p ezevenk" demekten kendimi alamıyorum.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Vietnam tarafı güzel , hatta o civarda Laos da Kamboçya da çok hoşuma gitmişti. Tek dert, tip farklı olunca güvenlik sıkıntısı ihtimali ve sağlık sistemi
Yer İmleri