Sayın izmirli_hoca'm hoşgeldiniz.Sizi öbür köyde zevkle takip ediyorduk.Burada da graflarınızı paylaşmanız çok faydalı olacak.
Dolar bazlı bist grafınızda 850 dolar hedefine tahminen hangi tarihte ulaşabileceğimizi görebiliyor muyuz?
Yada bu grafın 2026 yılını simüle eden bir versiyonunu yapmak mümkün mü?
![]()
degerli okuyucularim.....
iki kuzu var....
birincisi.....YORUMCU KUZU....cok sayida yorumu vardir...fikir jimnastigi yapar...TEPKILERI OLCER....
ikincisi.....FURUSAN AKINCI KUZU.....bu para yapar....yorumcu kuzuyu okur....bir yorumunu secer....ve POZA GIRER....esas olan bu kuzudur.....9000 de mala girdi....ve malda....ALTINDAN BUGUN KOMPLE CIKTI....UC HAFTA BULASMIYACAK....
suanda....yorumcu kuzu....altindan ve gumusten elde ettigimiz buyuk kari....nerelere sokabilecegimizi oneriyor ve tepkileri olcuyor....
furusan akinci kuzu.....BUNLARI OKUYOR....birden ve aniden....bunlardan birini secer....VE POZ ALIR...BURAYA YAZAR....POZ ALDIMI....BUYUK KAR ETMEDEN IKSEN CIKMAZ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi bu süreçte abd endeksleri çöker mi
Çökerse bizi etkilemez mi orada da bir süredir patinaj var
Herhalde bu topik de Warsh ismini ilk ben zikrettimBu adama dikkat dedim di kuzudan sordum. Şimdi de 2008 de warsh bu warsh mı acaba diyorum.? Aradan 18 sene geçmiş falan. Piyasalar bambaşka dinamikler bambaşka.
Ama hala değerli dolar ? Olabilir mi. Herkes Trump doları değersizleştirecek derken ? Bu soru bence tartışılmalıdır. Nasıl parite 1.03 lerde iken bütün ekonomistler koro halde 0.85 türküsü söylerken birden bire aniden hepsi değersiz dolar borusu çalıyor. ?
Yada tersten sorim. Değersiz dolar ile ABD ne kazanır ?
TUPO....900 PANGINOT....4 ayda.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri