YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sevgili GUNEYSU....
yazdim....oralara yaklastigimizda....senin...CINLER VE ECINLILER sana satmayin derse....hubarim olsun.
yogusam....TUSLARA CONERIM ALIMALLAH....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Emmi tüpraşı satmam demiştin
onsu dibe çekiyorlar tekrar 5100-4500 oynaklık devam edecek gibi..
2 olacak bu.. 3. de 4500 de tutmaz dibi boylar iyice.
kısa zamanda düzelme beklemiyorum şahsen..altından çıkan para gelişmekte olan borsaları coşturur..
en az 1.5 yıl altını gömmeleri lazım
ELIMDE IKI tupras var tuncer....
birini haziranda 120 den aldim....ONU SATARIM....
OBURUNU 220 den aldim....gecen hafta....ONU SATMAM....ASELSANI SATMAM...SASA YI SATMAM....kalanlari okuturum....COK KARDAYIM.
BAKACAGIZ....LAZIN cinleri ve ecinlilileri satmayin derse....HICBIRINI SATMAM.
bu topikte ortagiz onunla.....sorumluluklari var....topik karli kapatilsin ister...BU NORMAL.
bu İbraam çok gözü çok kara biri..borsa yukarı trende girerken 3 tl nin altında hisse sattığında hiçbir hisse bu şekil düşmedi..
TAMAMEN TUZAK ..TAMAMEN PANİK YARATMAK..TAMEMEN ÜÇKAĞIT OYUNU..
ha bir de NİTELİKLİ YATIRIMCI meselesi var..kimse bunlar SIR heralde..
bu Erdem imkanı yok 3 tl nin altında hisse satmaz emmi..herkes diyor bunu Erdem borsadan kazanıyor şirketi kar edemiyor diye..ama sattım diyor nitelikli cambaza..
işte oyun burda emmi..
bu adam kime sattı gözüktü malları..kendine satmış olabilir mi dolambaçlı yollardan..ya kendine satmış olmalı ya da ortak olmalı..
başka izahı yok..AMA BU ADAM 3 TL ALTINDA BEDAVA MAL VERMEZ..BORCU OLSA DA VERMEZ..
AMRIKI BU TURKUYU SOYLUYOR....
sari ciyanlar bonolari kutletiyor....orayi satip burayi satip...PARA BULUP BU BONOLARI ALIYORLAR....
Tuta'm yâr elinden, tuta'm
Çıka'm dağlara daglara.....
Birin bilir, binin bilmez
Bu dünya kimseye kalmaz
Yâr ismini ansam olmaz
Düşer dillere, dillere
Düşer dillere, dillere
mamina caktigimin gavatlari....bas bas ver....NEREYE KADAR....ENFLASYON YUZDE 20 YE CAKAR ALIMALLAH.....didim....CINLE iyi gecinin didim....pipileri cok kuccuktur emme feci ikerler didim....LIQUIDITE CRISIS aha orada didim....
SHORTLADIM HER POHHLARINI.....bende turku soylirem.....
MOSHE oynir.....cokertmeyi oynir....GAVAT....ELEDE GUZEL OYNIR KI.....insan giymirki baksin....
SEREFINIZE USAGLAR....
Yer İmleri