Sn. Tövbekar; geri dönüþ beklentiniz 7 yýl ise Fk beklentiniz 7 olacak demektir. Bu hesabýn içerisinde uçak meram vs yok .

Originally Posted by
tovbekar
"Bitcoin'in tarihi zirvesinden düþüþü yüzde 40'ý aþarken; Acadian Asset Management portföy yöneticisi Owen Lamont, "Bitcoin’in temel hikayesi â€ËÅ“fiyat yükselir’ idi. Artýk â€ËÅ“fiyat düþüyor’ hikayesi var. Bu iyi bir hikaye deðil" dedi."
ekonomim.com haberi...
neden aslý yok yaylasýnda 1500 koyunum/coinim var benim dediðim açýk deðil mi? Eðer bir þeye sahipseniz baþkasýnýn deðer verdiði hikayeler dýþýnda tam tersi olduðunda ne yapacaksýnýz düþünmek gerek... efendim kýsýtlý, kýsýtlý olduðu için deðerli. bu mubarek günde kötü bir örnek ama doðada tavþan moku nadir bulunur o da deðerli midir? hele kekliklerin kendisi kalmadý muhtemelen dýþkýlarý da bitmiþtir... sadece gübre olarak kullanabilirsiniz ki onlarýn bile bir iþlevi var. ama görün coinlerin iþlevi sýfýr...
itiraz etme hakkýnýz baki ama maalesef bizim için de ayný diyemiyorum.
ALARKýn bir hikayesi var. bu hikayeler artmaya baþladý. bu hikayelere kimse inanmýyor þimdilik ama galiba gerçekleþmekteler.
eski hikaye RÝVA arsasý idi...
þimdi MERAM/CENAL takasý sonuçlandýktan sonra 400 milyon dolarlýk yýllýk yatýrým ve bunun getirisi/varlýk tabanýna etkisi/karlýlýðýn geleceði.
10 000 dönüm sera ve tarýmsal yatýrýmlarýn çalýþmasý...
sahi farkýnda mýsýnýz bilmem ama seralarýn geri dönüþü 7 yýl bile olsa bu galiba epey bir kar marjý demek olmuyor mu?
havacýlýk, yatýrým, depolama, turizm, GYO, ALCAR gibi týrývýrý hikayeleri geçelim...
ALARKýn hikayesi yok deðil galiba inandýrýcýlýðý yok, ama bir þekilde CENAL ve MERAM þirketin yönünü ve cesametini ne kadar deðiþtirdi farketmediniz mi?
kimsenin inanmadýðý hikaye hisseyi 20 centten 5 dolara götürmemiþ miydi? yoksa baþarýsýz mý olacak diye düþünülüyor...
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri