Vayy bee, şaka maka burdaki guççük ve minnak yatırımcılar Bofa'nın saniyede 7 trilyon işlem yapabilen ve hard diskinde tüm alanları satanları, takasları anında görebilen robotunu tokatladılar.
Eyyyyyy Doyçebank, Çitibank, Morgan Stanley ve küresel sermaye,
Ayağını denk al, bir gece ansızın üstten satar alttan alırız.
Gürsel hoca verdi taktiği
Fabric açtı muz ortayı
Giovani taktı doksana
Bofa oldu mu sana kova
Frotospor kaptı 3 puanı
Daha var bu maçın rövanşı
Rsi, bolinger eller tetikte
Herkes satmak ister yükselişte
Yok artık mööö gibi yıllarca beklemek hissede
Bofa Bofa döndürdün beni deliye
İstersen sor beni Veli'ye
Diyecek ki 10.30 da binecek gemiye
Gel Froto sokma bizi müşküle
Genel kurul toplantısında Divan Pastanesinde
2 kaşık atalım seninle keşküle
biz zamanında bunu söylerken
böyle şöhret olmaya gelmiş ergenler olmuştur hep..şimdi ortalarda gören var mı bu g.t kılını..işte ne söylediğine dikkat edeceksin..önüne gelir vakti gelince...abilerine saygılı olacaksın..büyüklerine hürmet edeceksin ki ....
işte bugün...fiyat nereye değmiş
ne zaman dediğimiz olmamış Osman'ım..
forum un amacı; insanların bildiklerini paylaşıp , havuzdaki verileri sentezleyip,herkesin faydasına olacak bir sonuç çıkarmaktır.
bir çeşit beyin fırtınası..
forum, herşeyi ben bilirim diyenlerin kendini cilaladıkları yer değildir. benim gibi..
forum, canı sıkılıp, burda sağa sola sataşıp ego mastürbasyonu yapanlarında yeri de değildir ama..
forum;konjonktür, beklentisi doğrultusunda gittiği vakit,günde 12 yazı yazıp,tersine döndüğünde birden bire ortadan kaybolanlarında yeri değildir.
forum; layıkıyla kullanıldığı vakit kimsenin para verip alamayacağı bilgilerin önüne geldiği,feraset sahiplerinin de dibine kadar faydalanıp nasiplendiği yerdir aslında.
geçmişe dönüp okuyun..kimler geldi kimler geçti...ne hazineler vardı..neler paylaşıldı..
forum u layıkıyla kullananlardan olalım...
Yer İmleri