hatta 16250 ye yazdım kola değemesini beklemeyeceğim,
fiyat tekrar gelirse bir miktar zararı göze alarak nisandan shortlamış olacağım, bu göze alışım zarar 400 puvan civarı zarar üretebilr,
bunu göze aldım bakalım
hatta 16250 ye yazdım kola değemesini beklemeyeceğim,
fiyat tekrar gelirse bir miktar zararı göze alarak nisandan shortlamış olacağım, bu göze alışım zarar 400 puvan civarı zarar üretebilr,
bunu göze aldım bakalım
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Ramazan ayı her yıl değişen bir şeyken ne diyeyim ki? Temmuz ayında olduğunda temettü etkisine nasıl bağlanır ki? Ramazan ayını kaldırırsanız sıkıntı olmazdı. İki farklı platformda alım satım yapılıyor bir tarafa yığılınca fark oluşuyor. Adamlar da o çok fark oluştu birbirine yaklaştıralım diyorlar… her ay olan birşey.. özür dileyecek birşey yok iki alınganlık yapacak birşey de yok. Badem denildiğinde niye alınıyorsunuz ki? Burada herkes bademin ne olduğunu bilir siz de biliyorsunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sadece pes diyorum varın yolunuza gidin ... bir cümleyi bu kadar yanlış anlamak ve hala ısrar etmek mümkünse ben anlamadığım için özür dileyeyim bari
Özürünüz kabul edildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
etmeyin yahu,
birazda bu konuya takılmayalım, herkesin kendine öyle bakalım
alalım satalım keyfimize bakalım,...![]()
fark kapanmaz ki, o faiz farkı nisan onu 2 ay bünyesinde taşıyacak, her gün geçtikçe fark daralacak biraz kaybedecek makas daralacak,
senin konu şu vade kapandımı biter,...piyasa satarsa sağlıklı alırsa sağlıklıdır o saatte,...
yani alıyordur satıyordur ama bu vadeli parantezi değildir manasında
Yer İmleri