Ağustos ayından beri haftalık bulut üstüne atmaya çalıştık üstüne atıp kalıcı olamadı. O bulut rakamı 1968 direnç olarakta günlük ve haftalık 1992 görünen.
Başarılı oluruz umarım, bugün dünkü hacimden oldukça güçlüydu, yarın o bölgeyi kırmak ve kalıcı olmak için daha hacim acı kuvvet gerekiyor kanımca. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
devre kestik... bakalım ne olacak ?
Gazci yavsaklar mı var acaba. Bilemedim. Bir tane yazı yok, fulledim demek ne demek. Oysaki yazılarıma da dikkat ediyorum. Bakalım donermiyiz. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Muazzam bir akıntıya karşı, mükemmel kulaçlarla yüzerken...
birden kafasına bir Kütük çarptı ve boğuldu..
1832-37 destek ama diğer petrolculerin salması da manidar. Bilanço gelmeden keşke yukarı bir sorti daha alsaydilar bugün. Ytd
17 altında, morg tahtasında, uyandırabiliriz, kıyamam toprağa gitmesine..
Yer İmleri