Takasdan anlayanlar yazmadığına göre biraz Abdurrahman Çelebilik yapalım desem de keçi kadar da değerimiz olmaz bu alemde. bu böyle biline ...Atadan alanlar bir yerlere virmanlamışlar, en azından 500 000ini ... acep bir fona mı aldılar bilemem. Dün HSBC satışta yoktu.
Savaş bu haldeyken, hoş hangi hal olduğunu bile bilmek çok zor ama, hisse senedi muhabbeti olur mu bilmem...
Savaşla ilgili herkes ortadoğu uzmanı olmuş, güvenlik stratejistleri gümbür gümbür gürüldüyorlar. benim gibi garibanın bu konularda fikir serdetmesi çok zor, ama görünen o ki ya birileri İran adına sağa sola füze gönderiyor, ya da İrandaki aklıselim tamamen bitti. bizim devletlerde aklı selim biterse yandı gülüm keten helva, yoksa buralardan birileri zayıflayarak çıkacak. aslında kimseye faydası olmayan bir savaşa benzemekte.
Enerji piyasasında önümüz bahar bir şekilde atlatırız ama biz tekaütlere inen darbeler daha bir derine girmeye başladı... sadece bizim ülkemiz değil europada da benzer durumlar oluşacak. bu petrol ve doğalgaz artışı ABD dışında kimsenin işine yaramayacak. eğer birleştirebilirse israilin gazzeden çalacağı gaz ve ABD kayaç likitler ... onların kazançları da bomba olarak döneceği için ekonomileri küçültücü etkide bulunacak... ben şirket olsam süratle ortalüxten çekilirdim.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri