Bu Patrick nikini nereden buldun merak ettim. Doğu Karadenizde Temel ne ise İrlandada Patrick odur. Nereden aklına esti de bu niki aldın? Yoksa içimizdeki İrlandalı sen misin? Onu mu demek istiyorsun?
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
EREGL de altın çıkarma mavalıyla milleti keklediler. BİST bir mal kakalama platformudur, salakların cebindeki parayı boşaltma ortamıdır. Kendini yatırımcı sananlar hayal dünyasında yaşıyor.
14.19 ortalama maliyetle İSCTR aldım (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kağıt.
Fedor Amca ne yapıyor acaba? Bu hisseyi patlatıp duruyordu hep ama durum ortada. Yanlış yapıyorsun dedk adama ama bir kamyon azar işittik, hakarete uğradık.
TH kendi adıma daha önce geçmişle ilgili açıklamalar yaptım. O dönemki psikoloji vs. ile zaman zaman sert tartışmalar oldu. Günahımızla sevabımızla bugüne ve yarına bakmak herkes için en doğrusu.
Sen altın işine hikaye mi diyorsun? Aşağıdaki linkteki haberin son kısmında OYAK müdürü altın madeni rezerv raporunun mart sonu nisan başı açıklanacağını söylemiş:
https://www.cnbce.com/borsa/oyak-gen...r-yolda-h25205
Ekimdeki kap'ın yanlış değerlendirildiğine ilişkin şirket toplantı notu da vardı. Fakat şunu söylemek mümkün, kaç senedir yok cevher yok peletleme yok altın sürekli bir sürünceme olması yorucu ve kafa karıştırıcı bir süreç.
Bir yandan AB CBAM, Çin kaynaklı arz fazlası vs, bir yandan ise azalan borç, bazı yatırımların tamamlanarak favök'e katkı beklentisi (ve diğer beklentiler) derken eregl'ye yatırım işi aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık işine benzedi
Yer İmleri