Sayfa 122/690 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 969 - 976 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Sn batık,amlamazmıyım anladım elbette. Sn emreunsal34' e herhangi bir cevap olsun diye yazmadım. Genel olarak bu işin hocası olmadığını yazdım. Hoca olduğunu söyleyip akıl veren çok olur bu borsa da doğru söylüyor. Onlara inanıp hareket yapanlar düşünsün..

2. Aynen arkadaslar katiliyorum.burda gelip gazlayarak hissenin biraz yukselecegini dusunup elindeki 3 5 bin lotu ky'a kakalama derdinde millet.
    Herkes soyledi ben bi daha soyluyorum.bu hisse yukselir duser bisey diyemem.ama 300 hisse var gidin derinligi olan adam gibi hissede islem yapin.yukselse bile donup bakmayin.burda her lot birileri tarafindan sayiliyor.emin olun ky alinca bu hisse yukselmeyecek zaten.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu yükselişte küçük yatırımcının ne kadar mal aldığını tahmin etmek gerekiyor. Gözaltında bulunan bir hissenin bu tür hareketine takılan küçük yatırımcının ciddi boyutlarda mal aldığını düşünmüyorum. Bu hareketin genelde bir silkeleme hareketi olduğunu düşünüyorum. 0,23'e geri dönsek dahi bu bana göre güzel bir denemeydi. Bu yeni harekete takılan bir çok kişi ya döküldü yada kısa zaman da dökülecek. İkinci bir dalga ne zaman olur bilinmez. Belki yarın belki çok uzun zaman sonra. Takaslar bunu gösterecek. 18/07/2017 den sonraki takaslara bakıldığın da bu durum daha net görülecektir. Burası kurtlar sofrası. HAM YAPAR BU ZİLLİLER SİZİ..

4. 2017/ 3 aylık bilanço da zarar -983,982TL . Yılın ikinci çeyreğin de satışların daha yüksek olduğu malum. Şeytanın avukatlığını yaparak bu dönem kar açıklama olasılığı olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Bu hissenin ikinci bir dalga yapması için bir neden olur. ytd.

5. GELELİM BU GÜNE
    01.08.2017

TABANDA BEKLİYOR OLACAMMMM
    TENKÜ..

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    2017/ 3 aylık bilanço da zarar -983,982TL . Yılın ikinci çeyreğin de satışların daha yüksek olduğu malum. Şeytanın avukatlığını yaparak bu dönem kar açıklama olasılığı olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Bu hissenin ikinci bir dalga yapması için bir neden olur. ytd.
    ben haftalık fiyat boşluğunun dolmasını bekliyorum ondan sonra karar vereceğim....normal şartlarda 0,5-0,55 den dönmesini bekliyorum ama temkinli olmak lazım...kumar hissesi genede kasa kazanır dikkatli olmak lazım...düşerken almaya çalışmak riskli nerede duracağı belli olmaz dönüş işareti oluşmalı...

Yeni aracı kurumunun veri sisteminden ilk gonderiş.Bereketli olsun....

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 122/690 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222622 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •