Sayfa 47/1200 İlkİlk ... 37454647484957971475471047 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    PETKM,

Esas faaliyet karı, 728.734.603 , 504.950.628 Beni asıl ilgilendiren burası geçen yıldan neredeyse yarı yarıya artmış olay budur gerisi fasa fiso.....
    Petkim abi aynen gerisi yalan. ;)))

her fiyattan alcan yatcan

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    o zamani hatırlıyorum. bir çıktı eyvah kaçırdım dedim bekledim geri düştü 2.20'den 2'lere sanırım KAREL. düzeltme bitti dedim 2den az bir miktar aldım 2.30dan verdim. keyfim yerine geldi ama tavan serisini kaçırdım, sağlık olsun.

ben ORGE orneği vereceğim üstad. 6.30da paylaşıldı burada grafik. dedin ki 6'dan alınabilir grafik güzelleşmiş, uyku sersemiyim alıntı yapamayacağım idare edin. 6.06 oldu kağıt dedim sacronun dediği dip oluşumu tamam. 6,15'den toplamaya başladım. topladım ama portföyün %10uyla topladım. 7,80'e kadar da taşıdım. allah bereket versin. ama ya %100uyle gireydim o bilançoyla uçacaktı kağıt her şekilde. düğün param da evin mobilyaları da balayımda çıkardı.

kısmetten ötesi olmuyor yani hocam

Sent from my SM-J500F using hisse.net mobile app
    bende oyle cok almadim.

zaten dostum full alirsan bu is biraz kumara giriyor.

Full aldigin gitmez endeks yukselir sinirin bozulur.

Sen yine 7.80 e beklemisin.

Ben 7.30 dan sattim.

Ama 7.60 dan alctl e girdim sonra.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2. Sn sacro brsan neden sessiz sizce

Sent from my LG-D802TR using hisse.net mobile app

3. Sn Sacro, TUCLK hakkında ne düşünüyorsunuz? zira firma bmw gibi firmaların dahil olduğu yeni iş ilişkileri açıklıyor, kar güzel gelecek vaad ediyor ama endeks 76 binken 4,40 larda olan fiyat endeks 90 binlerde 4,00 civarlarında geziyor. değerli yorumunuzu rica etsem?

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. İyi akşamlar, hocam bu topicte daha önce YYAPI analizi yapılmıştı. Hatırlıyorum. Geriye dönük baktım fakat göremedim.

5. Bugün, 18:54 #387 Avatarı Sacrosanct Sacrosanct şu an forumda
    Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    80
    Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Gap'ler genelde dolar ama mutlaka dolacak diye bir kaide yok. Mesela 2003 idi sanırım borsada büyük bir çıkış başladı gap'lı ve ondan sonra hiç dolmadı.
    Bu kopuş gapı olduğu için dolmayabilir.

Aynı zamanda 4.50 seviyesi tepeden gelen düşen direnci idi.

Tekrar onaya gelmek isteyebilir ama yinede o gapı doldurmamalı.

Çünkü bu gap çok yüksek hacimli bir kopuş gapı.

Kopuş gaplarına google da örnekler bulabilirsiniz.

bugün PETKM de oluşan kopuş gapı sayın Sacrosanct ın dediğine en güzel örnek...
    4.48.ve 4.50 arası kopuş gapı yaptı bugün petkim ama önceden bıraktığı 4.69 -4.71 gapını kapattı.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

6.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    Yazıcılar Hoding ....
    Bu siralsr dikkstle takip edilmeli ....
    bir bedelsiz sermaye artırımı söz konusu olabilir...

Sent from my SM-N9000Q using Android mobile app
    teknik haber veriyor birseyleri ..... bedelsiz olmadi lakin ilk akla getirdigi oydu grafik ve takaslarin .... baska bi haberle ivmelendi ... burada dikkat cektigimde 14 50-70 civarindaydi .... su an 16.50 .... yaziyi okuyup dikkate alip inceleyip islem yapan varsa ne mutlu .... lakin ayni sekilde bir uyari yapmak gerekirse tahta sahibi tahtaya cok fazla hakim ve fiyat hareketlerini astronomik derecede oynatabiliyor ... 18 beklerken 14 e satamamakta var .... 17 ye verip 20 ye gidisine bakmakta... burdan sonrasi size kalmis benden bu kadar sevgili forumdaslar ....

7.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    teknik haber veriyor birseyleri ..... bedelsiz olmadi lakin ilk akla getirdigi oydu grafik ve takaslarin .... baska bi haberle ivmelendi ... burada dikkat cektigimde 14 50-70 civarindaydi .... su an 16.50 .... yaziyi okuyup dikkate alip inceleyip islem yapan varsa ne mutlu .... lakin ayni sekilde bir uyari yapmak gerekirse tahta sahibi tahtaya cok fazla hakim ve fiyat hareketlerini astronomik derecede oynatabiliyor ... 18 beklerken 14 e satamamakta var .... 17 ye verip 20 ye gidisine bakmakta... burdan sonrasi size kalmis benden bu kadar sevgili forumdaslar ....

Teknik olarak hareketinin başlarında şu an YAZIC.
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

8.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Teknik olarak hareketinin başlarında şu an YAZIC.
    bi soda mi icsek ustad

Sayfa 47/1200 İlkİlk ... 37454647484957971475471047 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •