Sayfa 48/1200 İlkİlk ... 38464748495058981485481048 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 377 - 384 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    Teknik olarak hareketinin başlarında şu an YAZIC.
    hisse ile alakali ongorumu daha uzun sekilde kendi topiginde paylastim ..

fakat sizin ongoru ve yorumlarinizida merak ediyorum ....

yaklasik 10 yildir bu forumu takip ederim sizin saglamciliginiza hayranimdir...

ayrica borsada yatirimci sifatini hakeden nadir uyelerdensiniz ...

2. BUÇİM TREND DESTEĞİ ÇALIŞMASI. YTD...

3.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bi soda mi icsek ustad

Sade olsun....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

4.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    hisse ile alakali ongorumu daha uzun sekilde kendi topiginde paylastim ..

fakat sizin ongoru ve yorumlarinizida merak ediyorum ....

yaklasik 10 yildir bu forumu takip ederim sizin saglamciliginiza hayranimdir...

ayrica borsada yatirimci sifatini hakeden nadir uyelerdensiniz ...

sağolasın kardeşim teveccüh buyurmuşun bi mukabele...
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

5.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku

BUÇİM TREND DESTEĞİ ÇALIŞMASI. YTD...

topiğinde yazdım pazartesinden itibaren şenlenir orası....

6.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    teknik haber veriyor birseyleri ..... bedelsiz olmadi lakin ilk akla getirdigi oydu grafik ve takaslarin .... baska bi haberle ivmelendi ... burada dikkat cektigimde 14 50-70 civarindaydi .... su an 16.50 .... yaziyi okuyup dikkate alip inceleyip islem yapan varsa ne mutlu .... lakin ayni sekilde bir uyari yapmak gerekirse tahta sahibi tahtaya cok fazla hakim ve fiyat hareketlerini astronomik derecede oynatabiliyor ... 18 beklerken 14 e satamamakta var .... 17 ye verip 20 ye gidisine bakmakta... burdan sonrasi size kalmis benden bu kadar sevgili forumdaslar ....

kırmızı çizgiye dikkat edin olayı çözersiniz.

burdada beyaz ve sarı çizgilere dikkat edin....

7.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    PETKM,

Esas faaliyet karı, 728.734.603 , 504.950.628 Beni asıl ilgilendiren burası geçen yıldan neredeyse yarı yarıya artmış olay budur gerisi fasa fiso.....
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bilmiyorum dostum.

Bana böyle sorular sormayın lütfen. Bir iki cevap yazıyorum hemen sorular geliyor.

Dikkat ettiysen cevap verdiğim kişiler uzun zamandır tanıdığım, muhabbet ettiğim kişiler.

Bana katkısı olan arkadaşlar.

Ondan onlara özgüvenli yanıtlar verebiliyorum. Ama seni tanımıyorum. Sana nasıl bir cevap verebilirim ki.

Borsa bilgin ne derece onu bilmiyorum.

Onun için bana yorum sormayın.
    Gerçekten takdir edilesi insanlarsınız.
    Sizin uzun vadeli tut analizleriniz ve sayın yucin in sabırlı potföy hisse tercihleri bende ciddi vizyon değişikleri yarattı.
    Yaşım 50 oldu. Anladım ki yıllardır al takke ver küllah yuvarlanıp gitmişim.
    Yılını dolduran petkim ve soda... maliyet avantajı ile açık ara portföy lideri
    Keza eski forumda sıkça sözü edilen aselsan, otokar.. ve ve ve... züpper züpper İŞ-C
    Ara ara alınıp satılanlara bahsetmeye gerek bile yok.. Daha ne olsun arkadaşlar
    Ağır ağır giden Fmzip, İndi bindi yaptığım ve korkmadan uzun vade bekleyebileceğim bir parkme
    Eminim bu film burda bitmeyecek
    Sanırım en önemli olguyu burda keşfettim.. CESARET
    Analizleriniz, tavsiyeleriniz ve en önemlisi bize de öğrettiğiniz, cesaretiniz için teşekkürler.

8. Adamın biri babadan yadigâr antik ipek bir halısı varmış. Satmaya karar vermiş. Ona göstermiş buna göstermiş, ama kimse talip olmamış. Sonunda zengin birini bulmuş ve ona götürmüş.
    Zengin halıya bir bakmış ve sormuş, kaç para? Adam cevap vermiş 100 altın. Zengin tereddüt etmeden tamam demiş ve çıkartıp 100 altın vermiş.
    Adam sevinmiş. O sırada zengin sormuş bu halının kaç para ettiğini biliyor musun? Adam cevap vermiş hayır bayım. Zengin devam etmiş en az 3000 altın eder. Adam susmuş. Zengin sormuş, niye 100 altına verdin? Adam biraz düşünmüş ve cevap vermiş, bayım bağışlayın ama benim bildiğim en büyük rakam 100!
    Şimdi aklıma Ludwig Wittgenstein geldi “Dilimin sınırları dünyamın sınırlarıdır.” Dilin anlam zenginliği ve anlam derinliği gelişmedikçe o dil ile yapılan iş sayısı sınırlı kalacaktır.
    Konuşma dili 150-200 kelime/dakika ve okuma dili 200-250 kelime/ dakika iken, düşünme dili 1300-1800 kelime/dakika düzeyindedir. Bu yüzden yeterince sözcük, anlam, kavram ve düşünsel bağlantıya sahip olmayan zihin kısır döngüde çıkmazları yaşayacaktır.
    Bu durumda, 200 kelime ile düşünen, 2000 kelime ile düşüneni anlamayacaktır.
    Parafı şöyle bitirmek isterim:“Dilin kadar varsın.”
    Anooshirvan Miandji

Sayfa 48/1200 İlkİlk ... 38464748495058981485481048 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •