YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=458&page=4268
euro çöküyor, işe yarar mı. gerçi hep çökse ne olur değil mi o 4,44 bugün gelecek
adamlar yine 39-40 a yüklü satış yazıyor derdi neyse
Originally Posted by slm333 adamlar yine 39-40 a yüklü satış yazıyor derdi neyse bugünlük yeter diyor sanırım, devamı pzt. yeterki buradan kapasın. 4,37 ye bile tahammülüm yok. hafta sonunu 4,40 üzeri karda geçirmek istiyorum. gelsin 4.444444444
saçmalamazsa 4.37 gibi kapatır herhalde
Originally Posted by slm333 saçmalamazsa 4.37 gibi kapatır herhalde 4,41 kapatması lazım. tekniken öyle bir öngörüm var. yerse
Originally Posted by euphrates 4,41 kapatması lazım. tekniken öyle bir öngörüm var. yerse 100.000 üzerinde lot var alırmı acaba
Originally Posted by slm333 100.000 üzerinde lot var alırmı acaba karanlık odada hallolur umarım
siz siz olun sakın beni dinlemeyin. bildiğinizi yapın.
Forum Rules
Yer İmleri