Sayfa 213/814 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Arayın bu haysiyet yoksunu ********lere bir kuruşunuzu bırakmayın

2. Gülmeyin ben gülüyorum şimdi ama umadık taş baş yarar fetocu serefsizlerden sonra belki bir şeyler değişmiştir spk da

3. İsim vermeye gerek yok ama birilerinin spk başkanıyla arası iyi cat kapı girecek samimiyetleri mevcut neyse tahtaya bakılırsa birşeyler yakın heralde asla ytd

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Bence kendilerinde guc bulduklarindan degil sayin canbo. Ins. Yaniliyorumdur ama bu akuzumun elinde patladi trnsk holding gibi gorunuo. Suren in kazigini yedi ya da anlasamiolar bi turlu. Sermaye koyma konusunda. Suren devrederken bu akuzume sermaye koyma sarti koymustu. Kendi milyon lotlarini da satacakti piyasada akli sira. Simdi akuzum de dio ki sen de elini cebine at. Sermaye benden lot satip para kazanma senden mi olacak? Bu faruk loca parasini bile akuzumden alin dedi daha yeni gs ya. Bu pintiden para cikmadikca akuzum de inata bindirio. Bu arada asil binen bize oluo tabi. Ytd

5. Bu arada tesekkurler canbo umarim baskalari da yollamistir. Ama tavsiyem cimer vasitasiyla yollamamiz. Daha kesin cabuk etkili oluyor. Gecenki cezayi oyle kestirdim. Spk ya yollamis olsaydim sanmiyorum ki bukadar cabuk ceza yiyeceklerdi. Zira spk o cezayi zaten subat ta kesmeliydi. Cimere yazmasak son durumdan da ceza yemezler. Ertesi gun cimerden mail geldi spk ya ilettik takipciyiz diye. Gelecek bultende yerler ins.

6. Bu arada akuzumun kiradan yirtmak icin masa sandalye ve ferdiyi yani koca holdingi ki artik masraf azalsin diye cayci da yok, demirkafalarimiz sadece bukadar, kendi pacoz binasina tasidigini, suren e dusman olan gs yk sinda yk uyesi oldugunu, her hafta o yk da toplantiya gittigini ama trnsk yk sina bi turlu tesrif etmedigini, her 2 uc ayda bir teknik tamamen bozulmasin ve yeni sazanlardan uc bes kurus kazanalim diye kagidi dun bugun oldugu gibi hafiften ziplattiklarini ve bir 2 ay yavas yavas assa surundurduklerini unitmayak. Ytd

7. Darthvader masallah heryerde yazıyorsun. Burada patronlar cevab vermiyorlar diye kızıyorsun ansaya gidiyorsun patronu övüyorsun.maşallah ordaki patronunuzda sizin sirketinizi tweeter dan yönetiyor. Ne zaman transturkun sahibi zamanında birşey yapmıştır. Nerdese kasımda biryıl olacak.spk bunların tepesine binmesse bunlar aynen devam eder.ayrıca hicbir zaman bu pazarda sahibi değişen firmada eski patronun herzaman sözü gecer.ytd

Sayfa 213/814 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •