Sayfa 57/1049 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 449 - 456 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Haha bitten degil.

Honkonglu titandan carpildik.

1 bit verip 1 yilda 3.8 bit alacaktigg.
    ;))

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim de 40 usd gitti Bir göreyim neymiş diye atmıştım ama titan'ın sonuna yetişince gitti tabii. Daha yeni olan oncoin.cc de de 80 dolarım var. Onlar fişi çekecek noktaya gelen kadar karla çıkarım diye düşünüyorum.

İşin ciddi kısmında, bir miktar btc ve eth yanında esas olarak ripple var bende potansiyel gördüğüm. En azından altyapısı sayesinde bankalar yoluyla gelişecekler diye düşünüyorum. Yakında akbank işleme açacak diye duymuştum, ripple.com da da çalıştıkları banka listesine eklemişler akbank logusunu.

Bunun dışında BBVA in kendi sitesinde Avrupa ile meksika arasında ripple altyapısı ile ilk para transferinin gerçekleştirdikleri duyurusu vs. var googledan bakınca. BBVA da artık Garanti hisslerinin tamamına sahip. En azından izlemek adına uzun vadeli elimde ripple tutacağım.

2.  Alıntı Originally Posted by EKaya Yazıyı Oku
    demek honkonglu mafya çarptı
    paraciklari deterjan diye kullandi
    500 000 kisiyi carpti.

Makauu genel evlerinde
    2 3 milyar dolari yiyordur.

3.  Alıntı Originally Posted by Maven Yazıyı Oku
    Benim de 40 usd gitti Bir göreyim neymiş diye atmıştım ama titan'ın sonuna yetişince gitti tabii. Daha yeni olan oncoin.cc de de 80 dolarım var. Onlar fişi çekecek noktaya gelen kadar karla çıkarım diye düşünüyorum.

İşin ciddi kısmında, bir miktar btc ve eth yanında esas olarak ripple var bende potansiyel gördüğüm. En azından altyapısı sayesinde bankalar yoluyla gelişecekler diye düşünüyorum. Yakında akbank işleme açacak diye duymuştum, ripple.com da da çalıştıkları banka listesine eklemişler akbank logusunu.

Bunun dışında BBVA in kendi sitesinde Avrupa ile meksika arasında ripple altyapısı ile ilk para transferinin gerçekleştirdikleri duyurusu vs. var googledan bakınca. BBVA da artık Garanti hisslerinin tamamına sahip. En azından izlemek adına uzun vadeli elimde ripple tutacağım.
    Ripple i is bankasida sanirim kulaniyor.
    Ben baribuda islem yapiyorum.
    Sadece bit.
    Arada gum cokuyor. Yakaliyabilirsem.

Al sat ile sayiyi artiriyorum.

Bakalim
    Ne olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    Ripple i is bankasida sanirim kulaniyor.
    Ben baribuda islem yapiyorum.
    Sadece bit.
    Arada gum cokuyor. Yakaliyabilirsem.

Al sat ile sayiyi artiriyorum.

Bakalim
    Ne olacak.

En sade yöntem bu tabii fazla vakti olmayanlar ya da çok uğraşmak istemeyenler için.

Benim gün içi yoğunluğum içinde bulunduğum proje dönemine göre değişken oluyor. Paribu al sat arada yaptığım yöntem.

Bir de bol vakti ve uğraşası olanlar için, Usd/tl ve btc/usd düşükken paribu ya tl gönder, btc al, poloniex, kraken vs ye btc gönder, altcoin al/sat, btc/usd yüksekken düşeceğini öngörüyorsan sat. usdt al (usdt=tamamen usd kuruna endeksli altcoin, 1usdt her zamab 1 usd ye eşit) sonra btc/usd yüksekken usd/tl yi de yüksek yakaladığında paribu ya gönder, tl olarak sat, karı tl olarak cebe koy gibi bir sürü trade olasılığı var

ethtrade gibi oluşumlara insanların yüz vermesi de biraz bu yüzden. Bilen, peşinde koşan adamın kar elde edebilmesi için bir sürü olasılık var. Para vereyim beni de kara ortak eder duygusunu iyi gıdıklıyorlar potansiyel var diye

Ben eğlence ve vakit geçirme amaçlı küçük küçük küçük takılıyorum coinlerimle, borsada sadece bir hissede sembolik bir miktar bırakmışken.

5. Borsaya dikkat.

Usa gibi bastilar gidiyor.

Orge deyim 21 de bilanco.

Var diye.8.5 den beri 2 hafta.

Gerisi full dolar.
    Tekrar dolar ziplar bist inerse

Aselsan biraz banka binerim.
    Yoksa.
    Aman ..dikkat.

Muzik durunca ayakta kalan yanar.

6. Bitcoin 3000 dolari yikti gecti....

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Evet paribu sabah uyuyor
    Yurt disi
    11 000tl ediyor.
    Yerli pazarda 10 000tl.
    Millet uyansin.
    Duzelir.

Sabah paribuya eft yaptim ama unuttum.

Pazartesi gidecek para.
    Kacti firsat.
    1000 tl fark vardi.
    Hala var.
    !!!(

8. Ve millet uyanir
    10700 paribu da.

Sayfa 57/1049 İlkİlk ... 747555657585967107157557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •