Sayfa 109/1013 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bugün Cumartesi biraz neşelenelim. Başka başlıklarda arada müzik paylaşılıyor. Bizde de olsun dedim. Hem şarkıda faiz ve dövize ilişkin tespitler de var. Neşeli bir şarkı.

https://www.youtube.com/watch?v=1k-1K6tJ5ag

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Jackie†@JackieTheTrader Mar 3
    More
    If you sell now & it moves higher, do not complain. BE HAPPY YOU DID NOT LOSE MONEY. BE HAPPY YOU MADE MONEY. No guarantee tops or bottoms

--------------

Jackie†@JackieTheTrader Mar 3
    More
    $USDTRY exit at 3.72 means "Risk/Reward of 2.0".
    So if you risked US$200 on this trade, you made US$400 profit (200 x 2.0).

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Twitterdaki Jackie dün paylaşmış yukardaki grafik ve yazışmaları.

Onun grafiğinde USDTRY 3,73.

Oysa seans sonrası kur 3,70 gibi kapattı.

Ama yine de sizlerle paylaşmak istedim.

4.  Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    1000 kişinin çalışabilecegı ama 10000 kişinin istihdam edildiği ve hiçmi hiç kar edemediği şirketlerden mi bahsediyorsun. Yaşım geceleri saymazsak 22 :-)
    telekom gibi kasasında para olan bir şirketi, neredeyse beleşe satarken iyidi dimi, şimdi bu şirket içi boşaltılmış,gayrimekulleri satılmış ve bankalara 20 milyar TL borcu var. yetmiyor her yıl milyarlarca dolar kar transferi olarak dışarı gidiyor. bırak 9000 kişi fazla çalışssında para bu ülkede kalsın. böyle özelleştirme olmaz olsun. sizin yapacağınız özelleştirmelere tümden karşıyım. tahkim zart zurt dinlemeden hepsini geri alınacak, sende burada avunursun artık. aç bak bakalım 2005 öncesi telekom yılda ne kar ediyormuş, beş yıllık karına şirketmi satılır be vicdansızlar. bu sadece bir örnek üstüme gelme seni burada yerin dibine sokarım. bunun için sadece enerji dağıtım ihalelerinden başlamam yeterli.

5.  Alıntı Originally Posted by Mustafa5899 Yazıyı Oku
    İyi de kardeşim özelleştirme işini çoğu ülke yaptı parayi fazla veren aldı hususî gidip yabancilara satılmadı ereğli oyak aldı Tüpraş koç aldı
    Ya sen çok safsın yada bizi salak olarak görüyorsun. Yeter ben kendi adıma salak değilim ve sen ve senin gibiler doğruları söylemeyerek Dindar olmayan ama doğru söyleyen insanları ötekileştiriyorsunuz. Ve dinden soğutuyorsunuz. Kim ne götürdü bu özelleştirmelerde yazsak yüzlerce sayfa eder.
    Burada genelde ülke için yapılanlar eleştirilmiyor yapım şekli eleştiriliyor. 41 Yaşındayım 5 vaktimi kılmaya çalışırım eşim başörtülü bu yaşıma kadar 30 yıldır bir gün orucumu kaçırmadım Allah yardım etti tabi ki. Zekatımı veriyorum ama artık dindar geçinen kimselerden var gücümle kaçıyorum. Yeter ya. 15 yıldır dolar bile almadım son bir yıl hariç Zaten faiz bize yasak eeee bizim paralar ne olsun... Zaten küçücük bir kutu doldurmaz 20 yıllık çalışmayla bir araba alıyor işte. Ev yok zaten.

6. doların ineceği son nokta 2,70 civarı olur çok altını beklemek hayalden öteye gitmez ilerde 3-6 ay sonra dünya genelinde ABD dolarının çok ciddi devule edileceğini tahmin ediyorum ABD faizleri çok sert yukarı yaptığı yıllarda ardından hep devülasyon gelmiştir %50 ye yakın bir oranda devüle edip ekonomik büyüme sağlanmıştır olay sanki bu yöne gidiyor her destek noktasından mutlaka tepkiler gelse bile ben ana trendin satış yönünde devam edeceğini tahmin ediyorum , tahmin
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

7.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    doların ineceği son nokta 2,70 civarı olur çok altını beklemek hayalden öteye gitmez ilerde 3-6 ay sonra dünya genelinde ABD dolarının çok ciddi devule edileceğini tahmin ediyorum ABD faizleri çok sert yukarı yaptığı yıllarda ardından hep devülasyon gelmiştir %50 ye yakın bir oranda devüle edip ekonomik büyüme sağlanmıştır olay sanki bu yöne gidiyor her destek noktasından mutlaka tepkiler gelse bile ben ana trendin satış yönünde devam edeceğini tahmin ediyorum , tahmin
    2.70 mi? buda iyiymiş o zaman bekleyek biraz düşsün
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

8. ben yıllar önce sene 98 ilk cep telefonumu alacağım ericsson gh688 almaya karar verdim o zamanlar tabi asgari ücret alıyoruz
    neyse gittim 45 milyona telefon aldım maaşımda 50 milyondu asgari ücret
    demek o zamanlar asgari ücret en üst segment cep telefonu alınabiliyormuş şu an iphone7 3 bin tl civarı
    tabi 20 yılda dolarında alım gücü biraz düştü onuda eklemek gerekiyor
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Sayfa 109/1013 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •