-

Originally Posted by
zeze
Yalın hocam. Müsait olduğunuzda CUSAN' ı temel olarak inceleyebilirmisiniz. Uzun vade düşünüyorum. Hakkari'den sevgiler..
Hocam şirketin mali yapısı ve gelir tablosuna bakabildim. Fakat bunun dışında çok detaylı inceleyemedim, faaliyet raporlarını okuyamadım, haberlerini veya şirketin gelecek yıllarda büyümek adına bir projeksiyonu varmı ve bu anlamda neler sunduğunu da bilmiyorum. Bilanço ve gelir tablosuna baktığımda kar üretebilmek adına düzenli bir yapısı olmayan sıradan bir şirket gibi geldi bana.
-

Originally Posted by
kuzey
Yeni gelen bilançolardan TAVHL ve TOASO da incelemeye değer mi acaba?
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
Piyasanın ilk günkü tepkisi sanırım sorunuza cevap olabilir
-

Originally Posted by
cevdet _060
Yalın hocam bedelsiz beklentili hisseleri nasıl buluyorsunuz Konya egen karton goltas vs.
Tam anlayamadım bedelsiz potansiyeli olan şirketleri bulmanın formülünü mü sordunuz?
Eğer sorunuz bu ise; özsermaye - sermaye / sermaye X 100 = bedelsiz potansiyel yüzdesidir.
Yoksa bu şirketler hakkında düşüncemi mi sordunuz?
Sorunuz bu ise; EGEEN şirketi dışındakiler bence çokta üretken olmayan şirketlerdir.
Tabi ki herhangi birisi ciddi bir bedelsiz sermaye arttırımına giderse kısa zaman içerisinde fiyatını kaça katlar bilemiyorum
-
"Umutvar" gerel için teşekkürler Aziz hocam...
Müseadenizle birde Gentaş rica edeceğim...söz bu son..[emoji1] [emoji1]
-

Originally Posted by
D.Dogan
Yalın Hocam Alka hakkında bilgi alabilirmiyiz.
Alka güzel bir şirket olma yoluna girdi ve devam edecek bence. Fakat hem temel açıdan hem de teknik olarak bir düzeltme yapması gerektiğini düşünüyorum. Bu da yeni fırsat olarak değerlendirilebilir bence.
-

Originally Posted by
ÇiftçiDede
Güzel bilanço açıklayan 2 dev Tuprs ve Tkfen parlıyor.Bilançodan önce fiyatları yabancı fonlarla bilanço ederine getirenler belkide içerdendir,ne diyelim öngörünün böylesine maşallah..
Ne yazık ki bu devran hep böyle ÇiftçiDede
-

Originally Posted by
Cok
Yalın hocam Marshall dediğiniz gibi bilanço da yine bir hayal kırıklığı yaşattı. Bugün gelen bilançosunu yorumlar mısınız Marshall? Teşekkürler
Ne yazıkki düzensizlik devam ediyor dostum. Cirosunu arttırsa bile diğer faaliyetlerden ettiği zarar ile net kar üretememe konusunda kabiliyetini yine ortaya koymuş. Ucuz ama haklı bir ucuzluk yaşamaya devam eder gibi.
-

Originally Posted by
POLARIS
YALIN hocanın izni ile, beğendiği şirketler için küçük bir çalışma.
Soldaki tablo 3.Aylık,sağdaki 6.Aylık bilanço verilerine göre hazırlanmıştır.
Eksik yada yanlışlıklar için bilgilendiriniz lütfen.Bol kazançlar dilerim...
İzin ne demek hocam.
Beğendiğim şirketlerin tablolarda puanlarının artmış olmasına sevindim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri