Sayfa 490/639 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,913 - 3,920 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. bu son dönemdeki hareketler yine ky nin işi adamlar bence kağıt ile ilgili değiller alacaklarını kesmiş görünüyorlar, kim akıl veriyor bilmiyorum

2. bir sürü kağıt 4-5 katina çıktı bu kağıtta hiçbir kıpırdama yok çok saçma bir durum özellikle dolar bazında fiyatını da düşünürsek cok garip işler dönüyor bu kağıtta kesinlikle normal değil

3.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    bir sürü kağıt 4-5 katina çıktı bu kağıtta hiçbir kıpırdama yok çok saçma bir durum özellikle dolar bazında fiyatını da düşünürsek cok garip işler dönüyor bu kağıtta kesinlikle normal değil
    Garip ve saçma birşey yok.tahtası kapanan tahtalarda yasanan süreç kimse kabul etmese de yaşanıyor akpazda..

4.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Garip ve saçma birşey yok.tahtası kapanan tahtalarda yasanan süreç kimse kabul etmese de yaşanıyor akpazda..
    Her ne kadar seninle fikir olarak uyuşmasam da emin ol bende zaman zaman dediğini düşünüyorum...

Uzatmaları oynuyor gibiler... Tahta kapanmayacak ise zaten yıl sonuna kadar elleri mahkum icraata başlamak zorundalar...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    haklısınız evet ama ben batsada satmiycam çıkacağına emin olsam bir bu kadar daha alım ile devam ederdim ,mevcut lot sayısı ile yolun sonunu görmek istiyorum. bu fiyata satacağıma batsın demiştim zaten. hayırlısı inşallah çıktığını da görürüz.

6. Benim firmalardan birini TUKAS tan aradılar randevu istiyorlar adamlar dağıtıcı dist. Bayii arıyorlar... AKPAZ ayakta uyuyor ümit deniz e mail attım cevap bile vermedi...
    Kafaları çalışıyorsa iletişim kurup isi alırlar....

7.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Benim firmalardan birini TUKAS tan aradılar randevu istiyorlar adamlar dağıtıcı dist. Bayii arıyorlar... AKPAZ ayakta uyuyor ümit deniz e mail attım cevap bile vermedi...
    Kafaları çalışıyorsa iletişim kurup isi alırlar....
    çalışsalar avrupa, Mısır , Cezayir Fas Tunus , Suudi Arabistan Türkmenistan, Kazakistan, Rusya, Ukrayna, Gürcistan haftalık aylık satış dağıtım işi çok rahat yapabilirler nerede salak iş var bunlar orada vizyonun v si yok şu bollukta iç ve dış ticaret ortamından yararlanamıyor inşaat işi dediler ondanda ses yok parayı az biraz geri ödediler önümüzdeki bilanço da euro dan dolayı pek iyi gelmicek ama ödemeler devam ederse 2-3 itfa ödemesi daha zamanında yapılırsa take-off yapacak diye düşünüyorum

8. Borsa degisiklikleri bu kagida yaramasi lazim.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 490/639 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •